Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni je odlicna ideja za nositi na more toster...bas mi prijateljica prica prije nekoliko dana ... hljeb u CRO je skup a uvjek ga ostane ...e da se ne baci lijepo ujutro samo u tosteri i eto ... mada je i pocy imala super ideju za one kojima prodavnica nije bliuz..nositi pekac za hljeb....
da, kada uzmes apartman daleko od civilizacije i kada je prva prodavnica bas daleko od apartmana...pa da ne bi palio svako jutro auto da kupis neka fina peciva ujutro, pekac je idealan...
Neznam kakvu vi naviku imate, al ja volim kad odem na more pa da tamo jedem sa restorana ili kupujem hranu na moru, a ne da vucem od kuce sa sobom na more :D ____________________ Apartmani na moru
Neznam kakvu vi naviku imate, al ja volim kad odem na more pa da tamo jedem sa restorana ili kupujem hranu na moru, a ne da vucem od kuce sa sobom na more :D ____________________ Apartmani na moru
ma imamo naviku da nosimo paštete,pdajz,pretis lonac,zaleđeno meso,gajbu pive
Mi ponesemo zaleđene gulaš, supu od koljenice, svo posuđe jer mi se gadi ono u apartmanima. Jednom sam pred gazdaricom otkuhavala njen escajg i case u serpi na sporetu i ona pitala da ostavim mm i da se udam za njenog sina konzerve, sireve, brasno kupujem samo hljeb. Voce je takodje bosansko, ponesemo šLiva i jabuka