Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bih da se ogradim od teme,ja nit punim paprike nit jedem, isto je sa sarmom , pravim samo kulturna jela,
i jbt veselaaa od kud tebu rerna u apartmanum ja ljetujem po apartmanima 10 godina i nikad rerne nisam ni vijedla, dva kola imam i to ono jedno veličine kovanice od pet marki, ccccc
baš... dobro pitanje... ja sam u apartmanima vila i u dlamaciji i u crnoj gori...nikada nismo rernu imali...
recimo mi volimo ispeć paprike i prelit pavlakom to je savršen ručak... no bez rerne možaš u onoj tavi po nekoliko komada peći... u ulcinju su najbolje mesnate paprike koje ćete ikada u životu pojesti... noooooooo ja sma ih otamo donosila u Sa da se ko insan pečenih najedem
ne bi mi mrsko da proguglam sta nasi susjedi i komsije pisu o kuhanju na moru, kad tamo, ciganluku ni traga, vec sasvim normalno zene razmjenjuju recepte, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Rade i pretisi. Od kuce se nose cak i zaledjene supe od koljenice i zaleđeno meso od provjerenog mesara. Niko im ne spocitava da unistavaju vlastiti turizam. Ne vidjeh nigdje da su zbog tog izbora manje dame a vise "Untermensch" (valjda ako nisi dama, onda si ovo drugo).
ja bih da se ogradim od teme,ja nit punim paprike nit jedem, isto je sa sarmom , pravim samo kulturna jela,
i jbt veselaaa od kud tebu rerna u apartmanum ja ljetujem po apartmanima 10 godina i nikad rerne nisam ni vijedla, dva kola imam i to ono jedno veličine kovanice od pet marki, ccccc
baš... dobro pitanje... ja sam u apartmanima vila i u dlamaciji i u crnoj gori...nikada nismo rernu imali...
recimo mi volimo ispeć paprike i prelit pavlakom to je savršen ručak... no bez rerne možaš u onoj tavi po nekoliko komada peći... u ulcinju su najbolje mesnate paprike koje ćete ikada u životu pojesti... noooooooo ja sma ih otamo donosila u Sa da se ko insan pečenih najedem
Mi smo išle s busom ove godine s busom i to na malo dalju relaciju, jedva sam sa silnim torbama uspjela preživjeti tako da mi nije palo na pamet da nosim bilo šta od hrane osim onoga što nam je bilo potrebno u putu.
A mislim da ne bih nosila ionako ništa, jer ne znam da mi je neka velika ušteda sve to. Mislim da me je ove godine najviše koštao sladoled i voće (kila cca 35 kuna )
< Poruku je uredio veeseelaa -- 23.8.2012 9:52:16 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
u pizza tavi..inače..u njoj palačinke..pizza..teletina..piletina..krompir..ma čitav show
joj dobro si ti...nikada mi nije palo na pamet da je ponesem... dobra ova tema rodila mi je nove ideje
mi smo u C.Gori bogami imali i rernu - doduse na plin koju ja ne znam koristiti, i mikrovalnu, toster, ves masinu, kuhalo za vodu, filter aparat za kafu...cak i pravi krevetic za M drveni:) al nikad vise ne bih isla u C.Goru zbog vode i komaraca
meni je odlicna ideja za nositi na more toster...bas mi prijateljica prica prije nekoliko dana ... hljeb u CRO je skup a uvjek ga ostane ...e da se ne baci lijepo ujutro samo u tosteri i eto ... mada je i pocy imala super ideju za one kojima prodavnica nije bliuz..nositi pekac za hljeb....
ma što ostane hljeba pršenice naparvim i eto doručka... čuj da nosim pekaš za hljeb i toster... to mi je baš previše majkemi
a pozz tava mi je dobra ideja...jer na tarasi fino muža zapislim sa povrćem i mesinom...pa nek kombinuje svaki dan šta može u tavicu
ne bi mi mrsko da proguglam sta nasi susjedi i komsije pisu o kuhanju na moru, kad tamo, ciganluku ni traga, vec sasvim normalno zene razmjenjuju recepte, kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Rade i pretisi. Od kuce se nose cak i zaledjene supe od koljenice i zaleđeno meso od provjerenog mesara. Niko im ne spocitava da unistavaju vlastiti turizam. Ne vidjeh nigdje da su zbog tog izbora manje dame a vise "Untermensch" (valjda ako nisi dama, onda si ovo drugo).
ma nas je narod iskompleksiran vazda bio, ne svi ali vecina...
Ma jok, mi prenesemo po teleta niko nas nezaustavi, cesi su mala maca za nas[sm=smiley36.gif] ...samo nas brine kako cemo iduce godine jer Hrvatska ulazi u EU, jadna mi majka morat cu trositi svoje novce kod njih ..nista 5 dana cu platiti hranu i spavanje, a 5 dana cemo spavati u autu, ko u titino doba Afan pozadi, a mi naprijed i veselo vece, a preo dana spavat cemo na plazi, bitno je udisati jod i borovinu
...ovako nekako je bilo i kod nas dok smo se morali ne vidimo se od paprika,paradaiza i frizidera ja jos ne skonta jesam li dama ili nisam
ja sam pravila od starog hljeba prženice u tefal tavi koju sam ponijela