Anushka -> RE: koliko često vaše bebe doje? (31.3.2009 11:38:28)
|
da se i ja zahvalim na podrsci u odluci da dojim bebca kad god trazi, iako su me pritiskali sa svih strana da ga uobrocim i da ga ostavljam da place isl. A Alen se u zadnjih 2 mjeseca nekako sam "uredio", tj ponekad i ne doji, hehe, ne brojim podoje, nema mi smisla, nekad napravi vece pauze - 2 sata, a nekad ni 20tak min. Nekad doji 5-10 minuta a nekad blizu sata. To dugo dojenje je najcesce kad spava, pa se javi i ja dotrcim, ponudim mu dok lezi i onda on se i ne probudi nego se nakaci i lagano.. cuclu hoce jako rijetko, i to dok mu je drzim u ustima, pa ga ne forsiram, ali kad mu je bilo 3 mjeseca sokirao nas je - drecao se i drecao - nece sisu, nece AD, nece caj od komoraca - i na kraju hoce kamilicu (tad je ta dva caja ponekad pio, a kamilicu tek 2 puta probao) a njegove srece kad sam potrefila sta je trazio! a mog shoka sto tako mali zna tacno sta hoce i nece nista drugo!? Pomjeranje sata nam bas sjelo, tako da sad zaspi oko 8, doji min 2 puta do 11, onda prelazimo u spavacu sobu i u krevetac, tako do 1-2, i onda se nakaci i doji do 5-6 (prije je to bilo 4-5h) i onda vec jede kasicu riza jabuka banana ujutro oko 7, pa oko pola 9 jos malo doji, pa oko 10 spava, pa oko 11 opet malo doji, pa do 12 spava, pa budjenje, izlazak napolje, vocna kasa ili sokic ili supica isl i opet doji doji mozda odspava sat i opet doji malo malo do oko 8 kada je spavanje i sve ispocetka:)
|
|
|
|