Amrino -> RE: koliko često vaše bebe doje? (29.3.2009 21:27:46)
|
IZVORNA PORUKA: djavolcica Imam bebu staru 12 dana!Jutros se probudila u 6 i od tad skoro da non stop doji!Pravili smo pauze za presvlacenje i u par navrata je odspavo po mozda 10-ak minuta!Temperaturu nema!Neznam sta da radim,jel to ok il imam razloga za brigu!Mljeka ima u dojkama!Pokusala sam da ga dohranim nije puno pojeo !mozda 20 ml!Molim vas pomozite!Ovo me izludi,a nemam s kim da popricam o ovome! IZVORNA PORUKA: merimaa ma neka doji hB kad hoce moj nije htjeo....ako imas dovoljno mlijeka ne vidim razloga za dohranu a ako beba place poslije dojenja i vidis da je gladna onda je dohrani...a vidim pojeo je samo 20ml znaci da imas dovoljno mlijeka...ako ti je bas pretesko daj mu dudu mozda je navikao uz tebe probaj s dudom nemas razloga za brigu draga samo opusteno s IZVORNA PORUKA: dana3 kad se ovo meni desilo moj sin je bio star svega 15 dana.ne radi se o gladi vec potrebi da bude uz tebe.drzi ga na grudima i kad spava.najbolje isto kad lezis na ledjima da je beba potrbusena na prsima i masiras ledja.to je samo potreb a blizine i to ce proci brzo.sin mi je sad 5 mj i ne zeli da ga drzim tako -momak bolan veliki IZVORNA PORUKA: Snjeguljica Djavolcice, i ja imam isti "problem", ako se može nazvati problemom. Mojoj djevojčici je danas 16 dana i vjeruj mi da svaki dan više vremena provede dojeći i spavajući, nego što je budna. Doji po 10-ak minuta i stane, ali to je normalno, ne brini. bebama dsada najviše treba hrana i spavanje, i naravno majčina blizina. Vremenom će se odvići, ali i ti trebaš tome pridonijeti. Ne brini, veliki pozdrav. IZVORNA PORUKA: djavolcica bas vam hvala drage moje! evo se malo smirio a ja cekam rucak! IZVORNA PORUKA: mynxlee djavolice, to je normalno. moj ivan je isto tako. od samog rodjenja je samo jeo. gotov da nije spavao. bila sam iscrpljena, nikakva. babica koja mi je dolazila kuci, rekla je da bebe od 12 dana, pa do 17, otprilike, prolaze kroz brzu razvojnu fazu. vise traze da jedu, nervozni su, manje spavaju... pogotovo djecaci. budi bez brige. sve je to ok i vremenom ce doci na svoje. IZVORNA PORUKA: mamine oci TO NEMOJ DA TE ZABRINJAVA HVALA< BOGU PA IMA DA DOJI A TO JE RAZLOG JER SE U STARTU BEBA VEZALA ZA TEBE I HOCE TVOJU MAJCINSKU TOPLINU MOM SINU JE GODINA DANA I AKO JEDE BAS SVE JOS UVJEK DOJI I KAD BI GA PUSTILA DOJIO BI PO CJELI DAN JER JE VEZAN ZA MENE OD PRVOG DANA SVOG RODJENJA IZVORNA PORUKA: mudrost djavolcice, to je sve normalno.. i moja beba je 10-ti dan samo jela..zaspala bi isto po 10-ak min i to da osjeti siku.. babica me upozorila da ce tako bit,jer se taj dan majcino mlijeko mijenja, a i beba puno dobiva na kilazi.. tako da se ja nisam nimalo brinula nego sam joj davala da jede koliko je htjela..nisam imala vremena ni da jedem, nego mi je mm davao hranu i odjednom prestane i opet jede kao i prije.. napravi si ugodjaj, a bebac nek ruca koliko hoce.. svu srecu svijeta vam zelim!
|
|
|
|