Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala milenium od moje raje svi očekuju da malena ima tamnu put jer sam ja stroga crnka pa mi stalno govore da je ista mm a mm plav totalno a meni krivo Ja ko dijete, volim kad curice liče na mame a sinovi na tate/babe
hvala Ilhana, hvala neki, hvala batterfly, hvala remzy batterfly baš se potrudih da ti nick napišem ) lely nešto mi štopa komp i ja pokušavam sve tvoje slike pregledati al stalno nešto koči
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.8.2009 1:07:26 >
Ma i ja sam tvoje sve vidjela almoracu ja to i prokomentarisati,sad mi kasno pa reko da sta ne lupim Uglavnom preslatka si,Ajsa i tm takodje,ma divna porodica
Ma i ja sam tvoje sve vidjela almoracu ja to i prokomentarisati,sad mi kasno pa reko da sta ne lupim Uglavnom preslatka si,Ajsa i tm takodje,ma divna porodica
hvala lely, i ti si divna žena i tm je baš zgooodaaan, Bogme pravi ste par, ne zna se ko je ljepši a Anes med, on je poseban
Milenium u pravu si i ja im to stalno govorim
< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.8.2009 1:12:49 >