Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
djeca su med medeni nesmijem sad poceti komentarisati jer su nedaj boze nekoga preskociti a neznam koje bi prije komentarisala i koje je slaze masalla samo da kazem
neke smo slikice vec stavili na bebe 2009 al da se i ovdje upisemo
*malo se ljuljamo kod mojih i uzivamo tu moze bit satima:
*ovdje me malo tata hrani
*a ovako provodim slobodno vrijeme kad nekakim il nespavam
*a ovako se ja volim pupati, a kad mi mama zuri samo me sapere pod cesmom
Sad ja kontam da uzmem koju sliku prekopiram pa malo ispod komentiram, pa nebi mi bilo još 100 stranica, neki fesić mije super, slatko, slatko preslatko, ExYu ova u kadici je za reklame za neki bebi šampončić, Ilhana mora da i ti noge na stolici držiš ko ja pa te snimila.super, a vesle ajša i ta maramica se medma p aogledanje da vidi kako to njoj stoji.premedeno.
Zaključak: mašalah nam bebača ljubi ih teta Hanady sve redom u glaviicu, nosić, bradicu, rukucu, pupu i nogice male
Veeseelaa, curica med...jos ta marama, ma meeeed..
Neki, fecic, pita i siperak su glavni, preslatkiii...Hocu i ja isti takav siperak...Cim stignem do Fis-a da znas da cu nabaviti, ili cak natpis na majicu staviti svojim klincima...Bas super ideja..Bravo za nanu