Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja mama kaže da joj sašije dimije i kupimo lijepo maramu pa za Bajram da joj obučemo kažu ima na pijaci Kumrovec marame za curice nešto kao kapa, samo navučeš, mislim ne mora čovjek da joj veže baš maramu jer je još malena Biće to slatko
moja mama kaže da joj sašije dimije i kupimo lijepo maramu pa za Bajram da joj obučemo kažu ima na pijaci Kumrovec marame za curice nešto kao kapa, samo navučeš, mislim ne mora čovjek da joj veže baš maramu jer je još malena Biće to slatko
ma imas tih marama za djevojcice kupiti gore u gradu... ali u svakom slucaju bit ce lijepa,sa maramom ili bez nje,ma med je
Hej Remzy, ja odem na stranicu: http://www.slikomat.com/ I onda kliknem desno na BROWSE, izaberem sliku sa racunara, kliknem u dnu na NALOŽI i sacekam da se ucita. Onda je kopiram ovamo... Nadam se da sam pomogla