Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mamine oci A aBd nadam se da ce sledece biti curica
Sva su djeca lijepa i slatka na svoj nacin, ali sto kazes neki zavidim i ja svakoj na ovim ljepoticama, pa nek me shvati kako ko hoce. I ja se nadam da ce trece biti cura i vjerujem da i ti ne odustajes od trece srece - najvece!!!!!!!! Mi razumijemo jedna drugu!!!
u šumarku skrivenom medvjedića mali dom oni čak i lete pogledajte! neki ljudi okrutni, opasni ko zmaj slistili bi taj pravi mali raj... no neće, neće Bogme moć... jer mali medvjedi će doć ko jedam borit će se svi i Akicu spasiti......