Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Skvo mašallah beba ti preslatka! Ma sve su bebe medići ali oči su mi ostale na tvojoj mašallah još jednom da ne ureknem srce slatko... Valjda zato što ja imam sina- istopila sam se kad sam vidjela tvoju princezu, hoću i ja jednu cuicu cjatku ako Bog da.
joj kako se ja raznježim kad vidim slikice beba tako su svi medeni da bi ih sve na jednom mjestu pa da ih geldam i mazim po cijeli dan
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Hvala Adana, i tvoja bebije prava lutkica, cinimi se da sam vas jos jednom vidjela u gradu ali samo bebicu, kasno sam se okrenula, uzvrtila se u skroz sarenim kolicima ili mi se pricinjavaju bebe sa RR-a