Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sad sam malo veci i da vam se predstavim Zovem se Fatih, 8,5 mjeseci, imam 1 zubic, jako sam nemiran i tražim CURU . Ovaj prst držim jer mi mama izbjegava davati cuclu.
Biće da li Zarica voli mlađeg(ko mama ) ili starijeg pored sebe
Ma samo se vas dvije zezajte sa mnom. Ja zeta ne mogu izabrati kad su mi i Adin i Emir medici pravi...lutke moje dvije. Vidjecemo kad malo narastu ko ce na koga pogled baciti. Ljubite mi zetove
sad sam malo veci i da vam se predstavim Zovem se Fatih, 8,5 mjeseci, imam 1 zubic, jako sam nemiran i tražim CURU . Ovaj prst držim jer mi mama izbjegava davati cuclu.
daj mu malo cuclu bez zezanja bolje i cuclu nego da mu ostane navika sa prstom imam prijateljicu koja i sad voli svoj prstic cuclati ;)
Dajem mu cuclu kad god zeli, rijetko drzi prst u ustima, poceo kako mu idu zubici, mi ga uhvatili s prstom,bilo nam simpaticno pa ga uslikali, inace ne cucla stalno, a CUCLU , mamu i babu voli puno i ne odvaja se od njih