Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eto drage moje imala bi jos hiljade primjera kako brzo bebane nase odrastu...nekad mi bude zao sto sve tako brzo prodje ali nema veze dolazi jos jedna bebica InshAllah pa cu se i s njim zabaviti hehe
Hvala puno. Ma svi bebaci su preslatki . Sreca pa jos niko nije otvorio temu nekog takmicenja i nadam se da nece . Ja definitivno ne bih glasala jer ne bih znala
Što su nam slatki naši drugovi i drugarice Alim izgleda i na izletu mora biti glavni Adin,masala napredna beba pravo svaka slika male Ajiše mi je prelijepa Ella_H kako je tvoj sin lijepo dijete
Jedan zagrljaj od nas za sve naše drugove i drugarice...
IZVORNA PORUKA: Breskva Trebali bi otvarati teme po mjesecima , ne mogu pregledati slike naših beba koliko ih mašala ima i kako napreduju iz dana u dan
Hvala puno. Ma svi bebaci su preslatki . Sreca pa jos niko nije otvorio temu nekog takmicenja i nadam se da nece . Ja definitivno ne bih glasala jer ne bih znala
Meni je Aki najsladja Malo imamo princezica, uglavnom sve muska raja...