Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne ljutim se, nego mi je bilo krivo zato što stvarno nije bilo fer da se šprdate s tim, kao da sam ja jedina kojoj to nije pošlo za rukom.
Ali, nema veze, bilo prošlo, idemo dalje, bitno je da sam uspjela postaviti sliku i sad mi osladilo, pa ću ih postaviti još nekoliko. Nadam se samo da vam neću dodijati.
Čim ja neupućena i neuka skontam ovo Dinino uputstvo, staviću sličicu moje dundoline! Ovo me vratilo u život,djece majko moja! Ne mogu ja to pojedinačno komentarisati,divna su!
gigi bona ma samo stavljaj bebaca nikad dosta i ja sam dumala po sata kako da postavim pa sam nasla negdje da ide preko"photobucket"-a pa probala i evo ide
Kako su samo bebice prelijepe i premedene... Stvarno je nemoguce nijednu izdvojiti...
Gigana, vjeruj mi da nisam imala nikakvu namjeru da se nesto smijem, ali mi Shee sa svojim komentarima nasmijala, i da nisi bila ti upitanju, ja bih se opet smijala, jer su mi njeni komentari jako smijesni, bez obzira o kome se radi... Da se sali i na moj racun, ja bih se opet smijala...... Bogami, Bogami nisam imala nikakvu losu namjeru.... Izvini, molim te Ako mi vjerujes, ja nemam pojma kakos e stavljaju slike preko iamgeshack-a, i meni bi svaki put ispalo tako kako si ih ti stavljala, zato sam i skontala ovaj fazon Nadam se da se ne ljutis, i oprpsti mi ako sam sta pogresno rekla.....
< Poruku je uredio Emina* -- 16.10.2008 15:13:09 >
ne ljutim se, nego mi je bilo krivo zato što stvarno nije bilo fer da se šprdate s tim, kao da sam ja jedina kojoj to nije pošlo za rukom.
Ali, nema veze, bilo prošlo, idemo dalje, bitno je da sam uspjela postaviti sliku i sad mi osladilo, pa ću ih postaviti još nekoliko. Nadam se samo da vam neću dodijati.
Boga mi mi nije bila namjera, jooooooooj niko se ne voli šaliti, vi ćete mene izbaciti odavde zbog tih ljutnji. Pa kažem ti, ja sam gora od tebe bila do neki dan i šta ti imam reći, nego da ti bude lakše da se nasmijemo. A kako nam mogu dosaditi slikice slatke djece?
IZVORNA PORUKA: Emina* Dino, ne mogu da vjerujem koliko se smije... Stvarno su nam nasa djeca zvaljava
jasta da su.... ma ljubnem ja ove svoje okice medene plaaave lamija moja plavusica slatka mala... jubim je a akicin sarmer je bas sarmer pravi.. ko i mama mu