Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mislila sam u pozitivnom smislu... Ne mogu da dodjem sebi od smijeha, pobjegnem u drugu sobu, Bakir mi spava u ovoj, bojim se da ga ne proibudim koliko se smijem
Mislila sam u pozitivnom smislu... Ne mogu da dodjem sebi od smijeha, pobjegnem u drugu sobu, Bakir mi spava u ovoj, bojim se da ga ne proibudim koliko se smijem
Komentarišite šta hoćete i smijte se koliko hoćete, ali ja sam uspjela postaviti sliku preko glitterfy.com , a vjerujem da nisam jedina koja nije mogla postaviti image preko imageshacka, uprkos tome što sam probala sto varijanti iz nekog razloga nisam uspjela.
Molim informatički obrazovane pametnice da mi se jave i educiraju me oko ovakvih stvari, pošto vam je ovo očito dobar predmet zaj..ancije, jer valjda smo se svi trebali roditi sa odličnim poznavanjem informatike.
Neka moderatori izbrišu ovaj post ako hoće, ali stvarno ne znam šta je ovdje bilo smiješno.
Ma mamini medovi dinci al Innam je brate ko krofnica jesi je ubucila svaka ti cast i ivonina seli je brate slatka ja se oduzimam za bebanama ma brate sva su djeca preslatka koje god pogledas ima nesto da ti navuce osmijeh na lice
Znate šta ljubim vam tu djecu divnu,rastopih se brate. Moja velika cura i ja gledamo i ona stalno govori,,Mama vidi ove bebe kako je lijepa" Pa onda vidi slijedeću sliku i opet isto! Djeca su medići!
Komentarišite šta hoćete i smijte se koliko hoćete, ali ja sam uspjela postaviti sliku preko glitterfy.com , a vjerujem da nisam jedina koja nije mogla postaviti image preko imageshacka, uprkos tome što sam probala sto varijanti iz nekog razloga nisam uspjela.
Molim informatički obrazovane pametnice da mi se jave i educiraju me oko ovakvih stvari, pošto vam je ovo očito dobar predmet zaj..ancije, jer valjda smo se svi trebali roditi sa odličnim poznavanjem informatike.
Neka moderatori izbrišu ovaj post ako hoće, ali stvarno ne znam šta je ovdje bilo smiješno.
ma draga, pa nemoj se ljutiti, nisam te mislila uvrijediti. Pa bona ista sam ti, mene je camm naučila i to je trajalo i trajalo... više sam put od tebe postavljala dok nije uspjelo. Zato znam kako je, pa se šalim. Ah, bože..