Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a zene vi cete mene naterati da ja jos jedno rodim pa sta bude a nadam se zensko da i ja malo haljinice u kuci uvedem
nikad se ne zna ali onda ces morati i nick mjenjati kad se kod tvog malenog pocela kosica kovrdzat? jesi li ti ili tm kovrdjavi? izvini sto ovo sve pitam, al bas me interesuje, jer je i mm kovrdzav, pa se stalno pitam da li ce i moja malena imati loknice. to je moja zelja
Proslava Luninog 3ceg rodjendana u igraonici..
Puna energije..
Mala raja..
Hello Kitty je dosla na rodjendan..
Hello Kitty se transformirala u tortu hehe...
Opet mini roman by Luna hehehe...
bez uvrede, ali Luna mi je jedna od najljepsih djevojcica ovdje, za reklame je mala princeza
uzela si mi rijec iz usta teacherko Ja kad sam L. vidjela prvi put na slikama odma mi je zapala za oko , nisam vidjela ljepse stvorenje na svjetu i sladje okice . Odma sam si pomislila damije ovako lijepu curicu pojela bi je kako je medena. Mama mogu misliti kako si ponosna na nju i trebas da budes rodila ih 100 ovako lijepi . Svaka cast na trudu oko rodjendana sve je presavrseno .
nikad se ne zna user posted image ali onda ces morati nik menjati user posted image kad se kod tvog malenog pocela kosica kovrdzat? jesi li ti ili tm kovrdjavi? izvini sto ovo sve pitam, al bas me interesuje, jer je i mm kovrdzav, pa se stalno pitam da li ce i moja malena imati loknice. to je moja zeljauser posted image
lako ce mo za nick
a dzeni.nl i j ai moj muz smo kovrdjavi srednjem sinu jos od malena bila i ostala ma koliko god puta smo ga kratko sisali a mome starijem bila kad je bio beba sada vise nije, bebanu sad za sad isto kovrdje nego dzeni.nl gde ti u NL zivis ja sam tamo studirala u Groningen
komsinice, bebac lici na tebe i opet, i opet i opet cu ponoviti ovo je najljepsa tema. bebe su sve medovi, i bas sam happy kad ih vidim ovako slatke, nasmijane
nikad se ne zna user posted image ali onda ces morati nik menjati user posted image kad se kod tvog malenog pocela kosica kovrdzat? jesi li ti ili tm kovrdjavi? izvini sto ovo sve pitam, al bas me interesuje, jer je i mm kovrdzav, pa se stalno pitam da li ce i moja malena imati loknice. to je moja zeljauser posted image
lako ce mo za nick
a dzeni.nl i j ai moj muz smo kovrdjavi srednjem sinu jos od malena bila i ostala ma koliko god puta smo ga kratko sisali a mome starijem bila kad je bio beba sada vise nije, bebanu sad za sad isto kovrdje nego dzeni.nl gde ti u NL zivis ja sam tamo studirala u Groningen
Ja zivim u Rotterdamu. Jao sve se nadam da ce se i kod moje poci kovrdzati kosica, ufff kako bi samo mama bila sretan. kada je sva na mm neka onda bude i kosa samo da ne bude zelje puste zelje