Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vesela tvoja hana kako koji dan sve vis na tvog muza :))))) mada ima ona nesto tvoje ali vuce njemu a Bogami i muz ti je lijep ima i na koga :)))
sanela.asja, sabinos, Pahuljica, Apotekarka, veeseelaa, mama2009, teacher75, triputmama (meni se svidjaju sve 3, ne bih se mogla odluciti iskreno hihihihih...sve ljepsi od ljepseg!) pa zene drage djecica sve sladje od sladjeg, nemam rijeci. Svako je na svoj nacin meeeeeeeeeeed!
za sve medenjake!!!!
sanela.asja, sabinos, Pahuljica, Apotekarka, veeseelaa, mama2009, teacher75, triputmama (meni se svidjaju sve 3, ne bih se mogla odluciti iskreno hihihihih...sve ljepsi od ljepseg!) pa zene drage djecica sve sladje od sladjeg, nemam rijeci. Svako je na svoj nacin meeeeeeeeeeed!
za sve medenjake!!!!
potpisujem do posljednje rijeci.........
ova tema mi uvijek iymami osmijeh na lice, ma koliko umorna bila
Prelijepa Imancica Dusha. Zaista, kao sto Djana kaze, sve djeca su med medeni...Neka su nam samo zivi i zdravi. Tako slatki, nevini, cisti i nestasni...
I ja kad gledam Marisu, sva se topim, pokazivala mm slike, i on kaže da sliče. Ma ljubavi male, samo nek su nam žive i zdrave! A sumnjam da je naprednija, 70 cm, 7850 gr, vagali se u petak. Mislim da je MArisa šiša bar za kilu, ha?
Bas mi izgleda Napredna i duga, dok mi se Marisa cini nekako kratka skroz Mi smo zadnji put bili na kontroli 17.3 i tada je imala 8.500 i 67 duga. Nemamo vise kontrolu do augusta kad nam je vakcina, al cemo ici da vidimo koliko je duga i koliko ima kilograma prije godisnjeg.