Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Rimljanka ne pikaju se ove slike gdje su curi haljine sto si kupila hoceemo slike u haljini
Ma nece vece da se postave,hahaha....Ja bi rado!
A haljine,dok malo none ispravi...Smjesna je u njima,ko fudbaler :P
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
i meni su preko slikomata ovako male slike otkrite nam tajnu vecih slika
imageshack
uh jedva i ovo naucila
odes na imageshack...browse, dodas sliku, upload...i prikaze ti malu sa strane...klik na nju, otvori veliku...desni klik, copy image location i ovdje je paste
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
s linkova skines poveznicu...ovo ko prekrizena spajalica..selektujes link i kliknes na ovaj znak gore...na pocetku linka upises [ img ] a na kraju [ /img ] bez razmaka i otvori ti sliku
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ma gdje neko može zameriti...pa ne mogu sve bebe da stignem...al neke iskreno nekako bliže osjećam srcu i jedva im slike čekam... al davno sam napisla nema ljepše teme od ove...i nema na dunjaluku manje lijepoga djeteta...al svako ima neke pojedinosti...
neki dan sam vdijela sliku nečijeg dječaka u snjegu do struka..preslatko al nisma stigla komentirat...al to ne znači da ja svima živima ne pirčam o nekom dječaku malenom u snjegu do struka sa velikim osmjehom sladak ko med
to smo mi,odnosmo Ajdin.hvala hanady