Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sva su djecica medena. Esmina i bebina mam djecica su preslatka Hanady, curke su ljepotice na mamu Jelena wou, a kosice lijepe prelijepa curica slatka ivanasa, bebac je medic pravi :) Niobe drug je slatkis pravi joj vidi ga jest se fino smjestio
ovo su od prijeteljice curice , ovo je bilo za n.g nisam ni znala za slike kad na fb .vidim anel uziva u fotografisanju sa curama .Dok smo mi sjedili u drugoj sobi oni su se u djecijoj sobi zabavljali i budalesali hehehhe anel Obozvava curice vise nego djecake ,da se igra snjima ....
dinkice, malena je preslatka ...Jel tako kod vas uvjek kad je vrijeme tuti ona reda kinder jaje igrackice joj dobra je ....... pipi duga carapa djecica su danas i kod vas uzivala i mi smo posebno mali bebac ljubim ga
hvala jelena..tvoja anuska je meed medica..ja pokazala filipu reko vidi male curica jelda da je pepa on dira monitor i mazi hahahahahaha..eto da znas:))))
Hhahaha dusa slatka, ova moja slabo mazi, ona bi cupala i caprkala svu djecu, pravi harambasa
Sva su djecica prelijepa, Vesela Ajsha je medenjak pravi, Esmina i bebina mamo, divni su, a ti Leena stavi koju sliku svoje princezice, po meni najljepse djevojcice