Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Hanady, jel mlađa liči na moju snahu? Jer stvarno liči
da mlađa Lejla ko kod je od familije ivdi kaže ista ona A što je u dubajiju sada
poaži joj sliku ia kaži mahirova mala sa sedrenika.... moja starija zaova čak kaže da je njena kopija...da nikada nije vdijela veću sličnost
poaži joj sliku ia kaži mahirova mala sa sedrenika.... moja starija zaova čak kaže da je njena kopija...da nikada nije vdijela veću sličnost
Dobro sad, ipak malo pretjeruje
naravno da prejeruje...to je moja starija zaova.... davno napisha mjenjam dobro očuvanu zaovu za svekrvu