Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jao ubit cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ovolikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cure su za sminku kakav je ovo med
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Gigana, reci Vedadu nema na čemu. Naravno da su sve bebe medovi, zato nisam za ono takmičenje nikako. Nego sam samo prokomentarisala one koje sam prve vidjela na ovoj stranici ,a evo pridružio se i drug Sadin, mister mali. Neka su nam živi i zdravi tristo godina
< Poruku je uredio Romali -- 6.11.2008 17:00:18 >
E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Ja sam mama djecaka,ali isto tako jedva cekam da budem mama djevojcice..stvarno je lijepo vidjeti lijepo obuceno dijete,Inam nam je modna ikona ..Ma sve su mi bebice ko med mednni,Mashala sto puta
Sva su djeca medena ali bez ljutnje najljepši osmesi su kod dvoje a to su Bakir i Inam Nur Emina jeli ima ijedna njegova slika a da se dijete ne smije? Ja u životu nisam vidjela veseliju bebu koja je uvijek nasmijana