Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
heeeeeeej moja dva medena smjeska.. Bakir i Selena... uh jubnem ja obraze slatke... duse mile, kako mi samo rastu i napreduju fino a teta Ivona... ubucili smo obrazcice to mama sad koristi pa non stop stipka a kupanje napokon volimo
a mashalah kako se nagledah lijepih beba..... ne znam kud bih prije
Bakir med medeni Eminice pa on vec pravi klipan.... al mi ga Dina rezervisala pa ne znam isplatil se da ga moja Dzelila ceka.... Dinci beba je stvarno med medeni - prava mala bucka mashalah
I selena ... ma sta cu ivona ona je moja miljenica.... pravi mali sarmer vidi se ....
ma sva su djeca mashalah da ne ureknem koliko hvalim. meni tezak proces prebacivanja slika pa vam samo mogu stavit jos starih al evo potrudicu se da nesto i novo ubacim....
evo i nas malo. Gledam bebare svaki dan i crpim snagu za dalje, sve su mašala preslatke. Još nisam izabrala snahu ne mogu da se odlučim , možda da sinu napravim harem
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Kad gledam ove preljepe, mashala, bebe (a i mame) sjetim se šta je jedna rodica moga muža rekla kad je došla iz Austrije gdje sad živi u Sarajevo, ide gradom i onako spontano kaže "baš smo mi lijepa nacija (Bosanci i Hercegovci)". Pa i ja to pomislim svaki put kad svratim na ovu temu da uživam.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
E sve su bebice,bebachi,cujice,cure,djecaci,......preslatki.... Stvarno djeluju umirujuce i prelijepo je gledati sve ove nase malisane na jednom mjestu!!!!
Ja sam ponosna na njih sviju!!!(ko da su svi moji,jodila ih)