Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
milomoje, principesa je ko med medeni... felix, ja sam ti kazala, od danas pa do 100 godina, moracu jednom da pronadjem Anelka samo da ga ujedem za te obrascine i nozurine...
salmy,masllah ja djecak presladak schecherlmica,preslatki ste Anidla,vidi nam druga slatkog roza majcica lutka mala Bambi,drzim te za rjiec .Ma mali nane je pravi sarmer
felix, pa i Anelko secerko ima rozu trakicu ko braca
muby
joj zene, bas su nam bebe i djecica masanla....svako je posebno na svoj nacin, a svima im je isto, kao sto neka forumasica kaze, na oke se topimo a tek obrazi njihovi, usnice, rukice, nosici...jooooj....
ljubite mi svi svoju djecicu jer zaista su predivna