Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jao naneta duse slatkeee.... lici mi na Abdulaha strasno... mozda zbog kosice....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Bambi09 mali je kao secer hahahhaa kako se samo slatko smije pravi mali sarmer :))))
Dusice malene, premedeni su svi...Ivano lutak, Nane mali smeker vec sad, Sarah preeemedena, Emma me odusevila okicama i facom, Lanica med sa svojim fensi-smesni kapicom, zinanina tvoj kolaz sa 2 blaga je za 10... Hvata me nostalgija kad vidim ove nase skjoz maje bebe...
< Poruku je uredio Nunichi -- 28.2.2010 22:29:59 >
Masallah, sve su bebice med, ne znam koja je ljepša Sve ih puno ljubim!!! Ali najveći utisak je na mene ostavio Nane, isti moj brat kad je bio beba. Što kaže Nunichi, hvata me nostalgija kad gledam ove male bebare
Aaaaaaaawwwwwww kako bi ištipkala sve malene slatkiše Stvarno je nevjerovatno kako brzo porastu a kao da sam jučer s Emmom izašla iz bolnice. Ona je sad već "velika" cura od 5 mjeseci i već ima i dva zubića
< Poruku je uredio Malena_A -- 1.3.2010 17:30:57 >
Mi nismo bebe već velike curice, al evo da nas vidite....
sva su djeca pre,preslatka Bambi,nane je pravi frajer vidi mu osmjeha lijepog Esmice,posebno pussa za tvog hrabricu podsjetime ova,slika na A.kad je bio u inkub.pod tim cjevcicama ,,,prava mamina hrabrica i ljepotan ljubimo ga
"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller
Evo jedna slika moje duše kad se probudio poslije 25 dana na aparatima
dusa draga, nek je ziv i zdrav, i da i dalje bude tako jak i hrabar! A ovo je samo mjesec poslije kad se oporavio duša mamina
dusa moja maja rasplakala sam se....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0