Medić* -> RE: Prvi dan škole - šta obući!? (24.8.2015 14:45:45)
|
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: Medić* Kad sam onoliko more suze isplakala za vrtic, pa za rastanak od pretskolske uciteljice, e ne mogu tako lako proci kad mi u skolu krene :) Dzaba, djeca rastu i krecu nekim novim stazama, neka placem, plakat cu od srece sto rastu i sve ide svojim tokom, necu pred njim, pokusat cu se izboriti sama sa sobom a to je najteze [sm=smiley36.gif] ti si moj covjek[sm=smiley20.gif][sm=smiley36.gif] plakat cemo zajedno[sm=smiley36.gif] aman kako ne plakati kad i za manje stvari zaplacem.....džaba kad me mati takvu rodila Neka koksi, zdravo se je isplakati, izbacit cu to ono negativno sto imam u sebi a imamo ga svi, bar te emocije nakupljene [sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif] Vise se volim isplakati i fino olaksati nego li s epraviti snaznom i kupiti u sebi, no, no [sm=smiley36.gif] Moja snaga ne lezi i mojoj emotivnosti uglavnom [sm=smiley36.gif] Itekako sam ja snazna, ali dzaba kad emocije prorade, neka ih neka rade [sm=smiley36.gif] Ziki [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|