Medić* -> RE: Prvi dan škole - šta obući!? (15.8.2014 12:33:22)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma IZVORNA PORUKA: henna ze uniforma neće rijesiti razlike,,znam jer je kod H u školi bilo to..3 godine.. one su njoj zavirivale ispod mantilića, da vide jel ima benetton majicu ili je sa pijace.. patike ne možeš sakriti..zna se da dijete koje dođe danas u starkama..je "drugačije" jer su njegovi roditelji imali 109 KM da mu ih kupe uz još neke... treba dijete u kući naučiti da te patike nisu ni bitne.. npr. H se vratila sa boračkog i kaže...one meni kažu da su mi patike lažne, jer nema slova R na etiketi ...ja sam im rekla da sam ih kupila uastri i da mi se noge u njima ne znoje...i da mi se svidjaju.. one kažu..pa dobro H..može se svakome desiti da kupi patike..koje nisu original[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Bože sačuvaj, ja bih takve slkonila iz vidokruga svog djeteta, pa mislim hallo, hallo, hallo, al isto tako mislim da su i roditelji krivi, jesu Bogami, imaju moja djeca i beneton maje, i sa pijace, i iz drugih radnji, zanm na pijaci nači kod one moje Zlate boljih majčica nego u benetonu, žena donosi iz Turske, to je fakat peri, deri, bodći kupljeni kod nje, za stariju, uredno koristii mala, i vjeruj te ništa im,nema im izderka Nisu djeca kriva, nego roditelji. Od nekoga to moradose nauciti.....Mada moram priznati da ni roditelji nisu uvijek krivi, cuju to djeca od raje i nauce. Dakle djete mi je definitivno cijepljeno protiv markica. Ne zna nista od tome, bitno je da mu se na izgled nesto svidja. Sto MT rece ne mora mu ni biti ugodno [sm=smiley36.gif] Neki dan mu se pidzamica probila na koljenu, kaze kupit cemo mama novu. Rekoh mu da hocemo ali i da ce mu mama to malo usiti jer nije puno i ne fali nista. Neka, neka se uci.....
|
|
|
|