Anoniman -> RE: Sa koliko godina ste se udale? (20.9.2011 13:25:54)
|
IZVORNA PORUKA: henna ze meni je super kad se ljudi toliko vole da ne žele dase razdvajaju provode vrijeme non stop zajedno...samo uivjek ima ono ali.... ja volim izaći da prijateljicama na kafu...u šoping..il bezveze ..ne volim neke aman zaman derneke...i radim to..jer mi je lijepo sa njima..i jer čovjek treba da ima samo svoje prijatelje...koje će čuvati , pomagati i posječivati.. svjedoci smo vremena..kad je svaka druga tema o razvodu braka..kad to nije samo na forumu..već kad se i okreneš oko sebe...ne možeš reći ja sam sigurna..meni se to neće desiti...ja njega znam..on mene zna...ne znaš šta će se desiti... i šta onda...ode on..a ti nemaš nikog jer si sve zapostavila zbog braka i porodice..očekuješ da ti neko pomogne..kad ti je potrebno..pa makar da s tobom furlja onu cigaretu.. ono što znam..a slažem se sa veselom..ako ikako može..svoj posao..nekretnina..prijateljice...za ne daj bože..a ovamo opušteno živjeti i biti sretan.... nedavno smo selili prijateljicu koja je nikad sa nama na pizzu nije prešla u pizzeriju preko puta..a kamoli šta drugo..vjerovala slijepo da ljubav je vječna...i eto..sreća imala je i ima nas....nije sama Henna mudra ženo, fino si ovo sročila i to valjda treba biti zlatna sredina. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Jako je puno žena koje su dale sebe 100% u brak, sve dale suprugu i djeci... ALI suprug pade u krizu srednjih godina pa nađe mlađu, poletniju, punu života...djeca se odseliše, a ona ostade sama!!! Ja znam, u ovom trenutku, 5 takvih žena.... Čemu to??? Volim biti sa sovojim mužem, udala sam se da budem sa njim ali to ne znači da trebam umrijeti za sve ljude koji su me okruživali sve one godine prije braka to je licemjerno i pomalo jadno! Neki prijatelji su sami od sebe otišli iz čiste ljubomore, neke sam tek stekla ali imah ih hvala Bogu i znam da nikada neću ostati potpuno sama...a i da ostanem imam sebe i sve ono što sam sama sebi stvorila sa svojim 10 prstiju pa eto opet bih se snašla... bez svakog se može bez sebe nemože... kad čovjek izgubi svoju osobnost (ciljeve, snove, ambisije) ma šta ćeš onda tražiti od života biti jadnica koju svi sažaljevaju!? Kako da ne...
|
|
|
|