mum82
|
eh muke po hrani...dok je B bio beba i ja ga hranila jeo je sve,bukvalno,od cvekle,spinata,sira,voce,ma za pozelit,bas bas zdravo,od godine kad je shvatio otp da moze i sam da jede poceo je da odbija, i da bira,danima su trajale svadje,natezanja,molila ga, ucjenjivala ma pokusala sve.nista,jeo je sta hoce,sta nece-nece,i ja odustala na insistiranje mm koji je od pocetka govorio da pustim dijete na miru ,al meni zao,jos i neke dr pitali i svi su mi rekli isto,da cu tjeranjem da jede proizvest kontraefekat...e pustila ga i danas jede par dana super,dodje mu dan nece,pa opet dan kad tamani sta stigne,al ne jede sve ,al da se razumijemo on je jedno zdravo,zivahno dijete a voce tamani i to sve vrste... e dodje nam said i opet ista prica,jeo dok sam ja hranila i od godine nista,e ta borba i sad traje,dodje mu dan pojede sto mu napravim,a dodje mu dan zivi od malo kifle ...al recimo sad imamo domaceg povrca pa se trudim da ga ubacim u svaki obrok,u supice,satarase-djuvece i kad pojede bar malo znam da je zdravo pojeo,,,a i s njim ista prica,jede voce al ne sve,a mlijeko bi pio non stop...ugl odlucila sam da ne komplikujem zivot ni sebi a ni njima,nek jedu sta hoce,ja cu se i dalje trudit da jedu zdravo,a cinjenica da mi je samo bilal do sad popio jedan sirup antibiotika od kako je rodjen mi je sasvim dovoljna, a nisu vala ni mrsavi,eno im slike na temi-slike nasih beba- pa se uvjerite