Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 11.3.2013 22:52:39
Adana
Hljeb uz ručak, pa zavisi šta jede... Ponekad ja udrobim, ponekad uzme sa strane. Ali se počesto desi da ne jede i ne insistiram. Bitnije mi je da pojede ono što je za ručak nego hljeb. A kako voli tjesteninu i raznorazna peciva nadoknadi ona to.
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 11.3.2013 22:57:02
Amam
Starija jede bas sve,nesto vise voli,nesto manje,ali jede. Djecak ne voli mlijecne proizvode,ali voli pitu i corbice su mu prvi izbor,uvijek mu kuham s mesom i dosta povrca,i kombinujem vrste,voli i tjesteninu pa to koristim da mu stavim kajmak,mlijeko pavlaku sir... On je tvrdoglav i sto nece,nece,mlijeko ne pije i nikad nije prihvati,a kako mu sve nisam nudila
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 11.3.2013 23:12:12
škorpija
moj od voće ne jede NIŠTA, može voćna kašica i cijeđeni sok od narandže, ali voćka nix, od povrća jede špinat, karfiol, krompir, mrkvu povremeno, od mesa samo ćevape , mliječni proizvodi svi, a tjesteninu i kruh jako voli, picu najviše
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 11.3.2013 23:13:27
ziki
U poslednje vrijeme su počeli da zezaju sa jelom. Tarik ne jede paprike nikako od skoro ni gljive a Teufik je zaratio sa voćem i povrćem. Od tog samo krompir i banana. Jabuku ponekad da mu uvalim ako je slatka. I još jedna fora im je da Tarik jede ABC sir a vajkrem ni da lizne a Teufik obratno od ABC da povrati a kad vajkrem vidi otkači, ne može da isčeka da mu dam.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 11.3.2013 23:16:30
ziki
IZVORNA PORUKA: tajra
Jedu li vasa djeca hljeb uz rucak?
rijetko, ja ih i ne forsiram, na stolu je nek traže ako im se jede. MM ludi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 11.3.2013 23:18:44
ziki
IZVORNA PORUKA: bebacha
Alen voli ABC,pojede onaj srednji sam odjednom a vajkrema nije ljubitelj a kod Ajle obratno mada ona voli i ABC al cini mi se vajkrem malo vise
znači fora iz obdaništa
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 11.3.2013 23:33:22
mama_debeljuca
Momčić jede gotovo pa sve, ima tako nešto čime baš i nije oduševljen ali prođe, napr.neka vrsta supe, brokoli..Meso baš voli, posebno piletinu. A beba zeza, povrće hoće svako ali voće ništa,
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 12.3.2013 0:15:08
sjenka
Moj stariji sin(5,5 g) jede gotovo sve.Prije nije htio ništa. Jeo je samo hrenovke i riblje štapiće,ali je odjednom počeo jesti sve.Povrće i voće obožava,kao i meso na sve načine,ali svejedno je mršav.Kao glista je 19 kg ima i povisok je.Teta u vrtiću kaže da pojede i dvije porcije.Jedino nema naviku da jede hljeb uz ostalu hranu...samo ponekad pojede koricu onako samu...
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 12.3.2013 0:32:09
sporty mamaa
Ima dana jede sve, a nekad nece apsolutno nista. Jedno vrijeme samo meso trazila, krompir pire nije podnosila a sad obrnuto. I cesto zna umjesto mesa napuniti tanjur salatom. Reko bi neko da pazi na liniju Ima 4 i pol godine...
RE: Sta vasa djeca jedu a sta ne jedu? 12.3.2013 0:35:58
Esmica
Moja djeca ne jedu hrenovke salame bobe i lizala. Jedu voce svakakvo,jedu sve sto kuham.Ponekad im naidje da nesto ne vole,al nekako se izborimo da bude po maminom Zasad uspjevamo.