Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja protiv toga nemam nista na Desanku nijedna ne treba da bude ljubomorna samo mi je bilo potesko razumit do 3-4 zurka pa se malo i zapili i da mu to tad pane napamet,jer ovaj moj to inace ne radi cesto pa zbog toga.
Ja protiv toga nemam nista na Desanku nijedna ne treba da bude ljubomorna samo mi je bilo potesko razumit do 3-4 zurka pa se malo i zapili i da mu to tad pane napamet,jer ovaj moj to inace ne radi cesto pa zbog toga.
Nikad se ne zna koliko to nasi dragi muzevi rade, isto kao sto on ne zna da li ja to radim i koliko kad sam sama
Prije nego sto si se rodila nosila sam te ispod svog srca...Od trenutka kada si dosla na ovaj svijet,do trenutka kad ja odem sa njega,zauvijek cu te nositi u srcu...