mama_debeljuca -> RE: Predskolski uzrast (17.8.2011 22:42:56)
|
E super da postoji ova tema, baš sam imala namjeru da nešto ovako pokrenem. I moj A. je sad predškolac [sm=smiley1.gif], napunio je 15.- 5 godina. Mi smo slova savladali, sad pokušavamo da čitamo, kaže:"haj mama pjesmicu", misleći na pjevanje slogova pri čitanju [sm=smiley1.gif], brojeve zna poprilično, sad nam je glavna zanimacija račun. Čini mi se da više voli matematiku nego pisanje [sm=smiley1.gif] Bojanje ga baš i ne zanima toliko, mada jako lijepo crta, slika, i ja sam se iznenadila kad smo dobili njegov portfolio iz vrtića. Učlanila sam ga u biblioteku i već ima naviku uzimanja knjiga, čitanje, vraćanje istih [sm=smiley1.gif] Zagrebačku učilicu za predškolce je skoro čitavu prošao, lijepo se snalazi. Skinuli smo mu sa neta "Mala škola 1 i 2" i to je super stvar. (skinuli sa Rapid Serbia) Od zvukova, oblika, boja, slova i brojeva...svašta ima. Imamo veliku abecedu na zidu, kupili u TL, i ona mu je jako pomogla u savladavanju slova. Ja svašta nabrojah, ali zaista pratim njegova interesovanja, ne forsiram ga, već samo malo usmjeravam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|