|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
25.7.2012 16:45:19   
Medi_87
Joj Myskicei aj imam taj problem dok ne stavim na vidno mjesto ni okusit ga niko nece, sreca pa M jako voli voce pa on dosta potamaniuser posted image
Kod nas veceras supa, topa, e da i ja konacnouser posted image oprobam palacinkinu piletinu i Dzenanin kolac, i to bi bilo to mozda jos uz to bude neki cokoladni mus s malinama ali vidjecu jos ako mi se bude dalo,
O.T. ja bas ozednim ali nenormalno, valjda sto inace puno pijem tecnosti,a i M jos doji, a glad onako nekad osjetim pa me prodje, ali hajd uz Boziju pomoć sve se moze

(odgovor članu mykica)
Neposredna veza do poruke: 501
25.7.2012 17:25:40   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Joj Myskicei aj imam taj problem dok ne stavim na vidno mjesto ni okusit ga niko nece, sreca pa M jako voli voce pa on dosta potamaniuser posted image
Kod nas veceras supa, topa, e da i ja konacnouser posted image oprobam palacinkinu piletinu i Dzenanin kolac, i to bi bilo to mozda jos uz to bude neki cokoladni mus s malinama ali vidjecu jos ako mi se bude dalo,
O.T. ja bas ozednim ali nenormalno, valjda sto inace puno pijem tecnosti,a i M jos doji, a glad onako nekad osjetim pa me prodje, ali hajd uz Boziju pomoć sve se moze

Mi neku noć doslovno prste lizali!!!

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 502
25.7.2012 17:34:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chantal

Sad naletih na neki članak,gdje se najduže posti,pa ću copy

Dok će post u Turskoj trajati otprilike oko 17 sati, post u skandinavskim zemljama, u kojima Sunce gotovo ne zalazi, ove godine će dosegnuti čak 21 sat.
Muslimani u sjevernom švedskom gradu Kiruna i norveškom gradu Trömse postiće 21 sat, dok će oni u Štokholmu, Oslu, Kopenhagenu i Helsinkiju postiti 20 sati.

eto kod nas u 20:43

a bas sinoc rodjaka na fb mi pise da kod njih u nemackoj u 21:36
al elhamudullialah posti se ,

kad je kod vas iftar , kod vas sviju user posted image , gde god da ste user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 25.7.2012 17:36:34 >

(odgovor članu chantal)
  Neposredna veza do poruke: 503
25.7.2012 17:35:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zaha

kod mene veceras: supa,pomfrit i sirnica,po zelji malca,a za desert ne znam jos,ima rahatlokuma i Badem butika,njamiii
Hanady je li to obicaj da se nosi kolac na iftar ? Ako je ste svidja mi seuser posted image

user posted image user posted image

ma nije običaj...
al eto ...pozvala me prijateljicina mama i babo došli iz švajcarske...
pa reko da ja slatko donesem ko fino dijeteuser posted image

kažu može...

ide mačije oči...evo još malo pa gotovuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 504
25.7.2012 17:58:19   
Amam
IZVORNA PORUKA: medic slatki

Amam nije kasno, sada cu praviti jos malkice, hvala puno user posted image

Djecici user posted image da sto prije ozdrave. Skontaces vec nesto do iftara. Supicu neku jacu da djeca se okrijepe a i vi.

Hvala draga

Ja skuhala povrtnu krem supu,i mm se izjasnio da hoce poljev pa sam stavila meso da se krcka,za desrt imamo jos knafa,grozdje i banane.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 505
25.7.2012 18:07:04   
Hannan
Hvala Dama i Medic za receptice.

i na kraju odlucih se za :
Topa
supa
batkovi bez kosti peceni na el.rostilju, prilog paprike i paradajz punjeni sirom, i krompirici

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 506
25.7.2012 18:18:40   
Bebica11
evo da se i ja pritefterim:

prvi iftar (vjerovali il ne) grah al nije mesni, s vise povrca, ekstra je biouser posted image
drugi iftar(kod svekrve) supa, somun s kajmakom, paradajz salata, tikvenica, paprike punjene krompirom i prelivene kajmakom, dinja, kolac made by svekrva
treci iftar (pozvala ja svoje roditelje) topa, tarhana, paradajz salata, somuni, pileci curry s rizotom (kaze moj babo da mi je bolji nego u BBI) paprike punjene krompirom i prelivene domacim kajmakom od sveki 2 vrste kolaca, svekrvin, boem, kafa i sokovi, i mlijeko domace babi posto voli
cetvrti iftar - jelo se od treceg plus begova corba, topa, sokovi, kolaci
peti iftar- krompir, i pita- burek i sirnica, baklavice
sesti iftar- pojma nemam, idemo prijateljimauser posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 25.7.2012 18:22:21 >

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 507
25.7.2012 18:23:59   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mykica

Evo žena stigla sa posla i odmah se bacila na pripremanje iftara. Kod mene danas gulaš, koji se dugo kuha, onako kvčka na laganoj vatri. Tu je još i supa, topa, pire krompir i makaroni jer mi muž nije ljubitelj pire krompira, šopska salata. A desert ćemo neki kolač sa bananama. I naravno poslije voće koje ću morat večeras nasijeć i pripremit na vidno mjesto da se pojede, sve mi skoro struhnu u posudi, niko neće da ga jede.

mi nismo odavno gulas i pire, mogla bih jedan dan i to praviti al sad mm uzeo godisnji pa idemo sutra sveki i bicemo 7 danauser posted image odmor i meni i mm, a sveki dobro kuhauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mykica)
Neposredna veza do poruke: 508
25.7.2012 18:51:31   
palachinken
Evo jučerašnjeg iftara:
user posted image
user posted image
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 509
25.7.2012 19:02:26   
Medi_87
MasAllah prelijepo user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 510
25.7.2012 19:22:11   
Emica_sa
palachinken divnouser posted image

kakva je ovo tortauser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 511
25.7.2012 19:25:58   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ovo je ona torta što je svi pravimo, jogurt torta, u verziji sa šumskim voćem.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 512
25.7.2012 19:28:08   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ovo je ona torta što je svi pravimo, jogurt torta, u verziji sa šumskim voćem.

Aha,vidila sam da je spominjete,ali ja nesto nisam ljubitelj kolaca sa sirom i jogurtom,pa nisam probala,ali ova tvoja izgleda odlicnouser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 513
25.7.2012 19:30:02   
Medić*
Mashalah palachinken, super izgleda sve user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 514
25.7.2012 23:22:07   
Honey3

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zaha

kod mene veceras: supa,pomfrit i sirnica,po zelji malca,a za desert ne znam jos,ima rahatlokuma i Badem butika,njamiii
Hanady je li to obicaj da se nosi kolac na iftar ? Ako je ste svidja mi seuser posted image

user posted image user posted image

ma nije običaj...
al eto ...pozvala me prijateljicina mama i babo došli iz švajcarske...
pa reko da ja slatko donesem ko fino dijeteuser posted image

kažu može...

ide mačije oči...evo još malo pa gotovuser posted image

user posted image mislila sam "jeste"user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 515
26.7.2012 0:53:15   
canim
Palacinken torta izgleda prelijepo user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 516
26.7.2012 1:08:05   
Super Beba
palachinko - čitav iftar izgleda njamiiiii...Prvom prilikom kad budem dolazila u Zenicu, eto mene kod tebe "na kafu" heheheh...Potrudiću se da ne jedem ništa prije user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 517
26.7.2012 3:13:47   
Alma_27
joj, zene, jesam se napila vode. klobucem sva a hod mi je kao kod trudnica user posted image
ne daj Boze da me ko natjera da trcim user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 518
26.7.2012 8:12:42   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Super Beba

palachinko - čitav iftar izgleda njamiiiii...Prvom prilikom kad budem dolazila u Zenicu, eto mene kod tebe "na kafu" heheheh...Potrudiću se da ne jedem ništa prije user posted image

Bujrum user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 519
26.7.2012 8:18:24   
damma
kod mene sinoc bila

supa, paprike u kajmaku
burek
jogurt cake s breskvama
voce, kafa

i sta mi se sinoc desi... dodje mi user posted image na deset minuta pred iftar, bas mi bi krivo, ali eto. zato me sad stomak razdire..

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 520
26.7.2012 8:23:18   
damma

IZVORNA PORUKA: triputmama

IZVORNA PORUKA: chantal

Sad naletih na neki članak,gdje se najduže posti,pa ću copy

Dok će post u Turskoj trajati otprilike oko 17 sati, post u skandinavskim zemljama, u kojima Sunce gotovo ne zalazi, ove godine će dosegnuti čak 21 sat.
Muslimani u sjevernom švedskom gradu Kiruna i norveškom gradu Trömse postiće 21 sat, dok će oni u Štokholmu, Oslu, Kopenhagenu i Helsinkiju postiti 20 sati.

eto kod nas u 20:43

a bas sinoc rodjaka na fb mi pise da kod njih u nemackoj u 21:36
al elhamudullialah posti se ,

kad je kod vas iftar , kod vas sviju user posted image , gde god da ste user posted image

sinoc sam na nekom programu gledala da ce na sjeveru norveske 2015.godine od iftara do sehura proc cijelih deset minuta.

2004.
2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 521
26.7.2012 9:03:35   
Medić*
Moram pohvaliti sirnicu sa kiselom vodom od Amam, stvarno je dobar recept, nikada mi bolje pita nije bila i bas smo fino iftarili. Za sehur nam je ostalo pite i pecenih paprika, zasladili sutlijom.

Danas za iftar supa od griza, fasirane snicle, pecene paprike u pavlaci. Daidza mi donio i paprike punjene kupusom i masni kupus.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 522
26.7.2012 9:08:04   
babina beba

Moram pohvaliti sirnicu sa kiselom vodom od Amam, stvarno je dobar recept, nikada mi bolje pita nije bila i bas smo fino iftarili. Za sehur nam je ostalo pite i pecenih paprika, zasladili sutlijom.

Danas za iftar supa od griza, fasirane snicle, pecene paprike u pavlaci. Daidza mi donio i paprike punjene kupusom i masni kupus.

eto mene kod tebe na iftar samo zbog ovih paprika i kupusa i da onaj sal pokupim ako nije otisao:)

Na ovoj temi fali Ilhana sa onim svojim divnim slikam i dekoracijama!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 523
26.7.2012 9:18:59   
Medić*
Bujrum mila, kad god hoces user posted image malo je ljuto, pa ja ne smijem previse, otvara mi apetit user posted image a sal ces dobiti za ramazanski poklon user posted image Cuvam ga ja tebi, gratis user posted image

A da stvarnno se Ilha ne javlja user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 26.7.2012 9:19:59 >

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 524
26.7.2012 9:40:03   
babina beba

Bujrum mila, kad god hoces user posted image malo je ljuto, pa ja ne smijem previse, otvara mi apetit user posted image a sal ces dobiti za ramazanski poklon user posted image Cuvam ga ja tebi, gratis user posted image

A da stvarnno se Ilha ne javlja user posted image

Hvala puno, ali ipak cu cekati sjenicke paprike kad ti dodju:) a za sal se dogovorimo!user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *