Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 13:10:08
teacher75
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Kako...ne razumijem....
Infarkt, i mi smo maloprije saznali. Još u maju...strašno
tako sam tuzna, bila sam rezervisala neke stvari od nje za bazar i vidim nema je odavno, ni na kraj pameti mi nije bilo tako nesto porodici iskreno saucesce
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 13:57:54
Lulu_08
Draga mila zenice, mlada mamice, neka je vjecni Rahmet tvojoj prerano ugasenoj dusici. Zelim da ti dragi Allah podari lijepi Dzennet, a tvom Omaru svu snagu svijeta koja ce mu trebati da se izbori sa zivotom bez svoje mamice.
Bez rijeci sam ostala, Boze dragi uhhhhhhhhhhhh....
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 16:30:35
hatepsut
Neka joj dragi Allah dz.s. podari lijepi dzennet i neka joj vjecni rahmet .Porodici sabur ,a malenom djecaku,eh dusica mila Mislim da sam je upoznala na bb,cini mi se negdje od Tuzle zenica Bas sam se nasekirala