Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 18:08:14
lepetetka
imala sam priliku upoznati je na BB, divna ženica zaista, mila,... pitala sam se što je nema, ne javlja se,...tuga velika.. Draga Mirelice neka ti je rahmet duši, da te Allah dragi džennetom nagradi, a Omara da čuva, i na pravom putu drži...
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 18:27:40
Mirkica
Draga Mirela , neka ti dragi Allah podari Dzenet , porodici sabura da ovu bol prezivi . Omaru zelim da ga uvjek MEleci cuvaju neka ga dragi ALLAH cuva na svakom koraku
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 19:27:43
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: jasmin
Tuzno.Svi smo Bozji i svi cemo se Njemu vratiti. Pretuzno...
joj, jeste, ali kad neko mlad ode sa ovog na onaj na Bolji svijet, uvijek budem tužna, pretužna, porodici sabur, a bebi, e moja bebi, nisi je ni upoznao, a izgubio si je
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 20:10:02
Alma_27
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Draga Mirela , neka ti dragi Allah podari Dzenet , porodici sabura da ovu bol prezivi . Omaru zelim da ga uvjek MEleci cuvaju neka ga dragi ALLAH cuva na svakom koraku
Amin!
Kako ce on bez svoje mame Da ga Allah uputi na pravi put i da porodici da sabur!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 20:21:57
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja kad god ugledam ovu temu aktivu progutam knedlu...cijeli dan ne mogu sebi doći.
Uspjela sam se čuti i s Omarovim tatom i reče mi da mali Omar još uvijek zove i traži mamu.
Da mu Allah podari utjehu, draga moja Mirelice....
To dijete mi je cijeli dan na pameti. Da mu dragi Allah olaksa i okrene ga na pravi put. On se nikad nece sjecati svoje majke kakva je bila. Sva bitna desavanja u svom zivotu on nece moci da podjeli s njom. Ali opet Allah zna zasto je uzeo sebi.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 21:04:04
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja kad god ugledam ovu temu aktivu progutam knedlu...cijeli dan ne mogu sebi doći.
Uspjela sam se čuti i s Omarovim tatom i reče mi da mali Omar još uvijek zove i traži mamu.
Da mu Allah podari utjehu, draga moja Mirelice....
ja sam mislila nazvati, ali stvarno ne mogu, to je jace od mene, bas me ovo pogodilo
je li bila bolesna? osjecala nesto? sta se ikako desilo?
bolje je nazvati, mislim ako ste se već poznavale nego šutjeti bit će im drago da je imala toliko prijatelja koji je vole i koji suosjećaji s njima a za Omara nemam riječi, bolje mi je da ne čitam, potresem se do bola
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 21:10:43
Miimy
Sokirana sam i van sebe, upoznah predivnu mladu mamu, kao da sad sjedimo za stolom, ona nasmijana vesela,tako ljupku finu, odmjerenu, ljubaznu ,osobu samo si moga pozeljeti da upoznas Ova me je tema danas ostavila bez teksta, tako iznenada , znam da Bog uzima sebi samo najbolja bica al opet najbolje godine bile su pred njom sa njenim Bebacem i muzem.... Neka ti dragi Allah podari sve ljepote onoga svijeta, a tvojoj porodici sabur, i strpljenje......
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 21:23:40
škorpija
sad kad rekoste da se mali dječak zove omar sjetih je da sam je upoznala na BB i kafu s njom popila, divna ženica,, neka joj dragi Allah podari dženet, a njenom malom sinčiću puno ljubavi da mu i trunčicu nadomjesti majčinu nenadomjestivu ljubav
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 21:25:53
Super Beba
Ja čitav dan imam neopisivu želju da zagrlim malog Omara...Znam da je život takav i da samo Bog zna kakve su naše sudbine, i iako nikad uživo riječ razmijenile nismo, baš me je sve ovo pogodilo...
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 21:45:46
balasgirl
ovo je baš tuga velika. Nisam je poznavala lično, poznat mi je nick. Tako mlada..... u ovakvim trenucima uvijek se sjetim riječi jedne žene: "Dragi Bog bira samo najbolje za sebe. To je isto kao kada ti uđeš u baštu i ubereš najljepši cvijet, ili najbolji plod neke voćke, a one malo lošije ostaviš da još dozriju, da budu bolji." Tako je i naša draga forumašica izabrana kao najbolja. Neka ti je vječni rahmet, porodici i malom dječaku sabur.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 4.7.2012 22:03:16
Amam
ja prosto ne mogu da vjerujem,znam zenu s teme 0-1,jako susretljiva i dobrodusna,Allah zna u cemu je mudrost,ali ovo je pretuzno . Omera duso mala,previse bola izaziva pomisao da te tvoja mama vise nece pomirisati i zagrliti,da ti Allah uzviseni podari svu srecu ovog svijeta i stavi te u okrilje Svoje milosti,a mami tvojoj podari dzennet,amin!