Emina F. -> Sta da radim?? (3.7.2012 11:26:26)
|
E ovako. Imam problem s mm. U pitanju je sex, tj. nema sexa, skoro nikako. MM je jednostavno nezainteresiran za isti. Uvijek nalazi neke nove razloge zasto mu se bas tad neda, zasto je bas tad neraspolozen i tako to. Ja se mogu sredit kako god, on ne primijeti. Bila sexi ili ne, kakva god, on kao da nije musko. Nece mi prici, ali se ljuti kad se sredjujem kad idemo negdje, nece da me drugi gledaju, a on me ne dira. I kad se sexamo jednom u toliko, to traje max. 10 minuta i standardni je sex, nema nista oralno a tek analno. Isto da to obavi sto prije, da se kutarise. U braku smo nepune 2 godine, on ima 27, ja 25. Sve drugo je extra, razgovaramo o svemu, pa i o tome, ali kako vec rekoh, on jednostavno je asexualan tip. Jako mi to tesko pada, nedostaje mi on na taj nacin. Zabrinuta sam za nas brak. Sad sam i [sm=nosecka.gif] pa mi jos teze to sve pada. Vec mi je 3. bracnu noc okrenuo ledja i zaspao. I otad se moram da ne kazem borit da izvrsava svoje obaveze kao muz. On mene uvjerava da to nije tako kako ja mislim, da on voli sex, da ga privlacim, da ovo, da ono, ali djela govore da nije tako. prvo sam mislila da je nesto do mene, dok nisam sve faktore iskljucila da bih napokon shvatila da moje greske tu nema. Citala sam i razne knjige, savjete, pokusala na razne nacine, ali situacija je jos takva. Malo se kao promijeni kad vidi koliko mi to tesko pada, al to traje 3-4 dana i opet isto. Njemu je sasvim dovoljno 2x mjesecno, i to na moju inicijativu vecinom.. Jako ga volim, i u svemu drugom se slazemo, ne zelim da mi se brak raspadne zbog toga, ali imam potrebe, kao i svaka osoba. Kako da to popravim?
|
|
|
|