Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cao svima, citam ovako sta se pise pa da se javim sa svojim problemom u 5-etoj sedmici sam trudna i nista se nevidi Dr. misli da je vanmaternicka trudnoca ali nista jos nije sigurna sa desne strane ima tackica koju nije smijela da uzima za ozbiljno da je to trudnoca. Meni je to 4 trudnoca prije 3 nisu bile uspjesne jer ovde u Nemackoj Dr.puno cekaju da vade odgovarajuce nalaze. I sada kada su nasli da imam manjak jednog vaznog hormona i kojeg unosim u sebe opet losa vijet plod se nevidi:( . odkrila je i cistu na ljevom jajniku. u petak cu da znam koliki su hormoni u krvi a u utoraj opet na US. puno pozdrava.
zaista ti zelim puno srece i da od te točkice ipak bude nesto...znam kako ti je jer i ja sam tako prosla sa prvom trudnocom...sad sam opet trudna u 13 sam tjednu....i nadam se da ce sve proci ok
cao svima, citam ovako sta se pise pa da se javim sa svojim problemom u 5-etoj sedmici sam trudna i nista se nevidi Dr. misli da je vanmaternicka trudnoca ali nista jos nije sigurna sa desne strane ima tackica koju nije smijela da uzima za ozbiljno da je to trudnoca. Meni je to 4 trudnoca prije 3 nisu bile uspjesne jer ovde u Nemackoj Dr.puno cekaju da vade odgovarajuce nalaze. I sada kada su nasli da imam manjak jednog vaznog hormona i kojeg unosim u sebe opet losa vijet plod se nevidi:( . odkrila je i cistu na ljevom jajniku. u petak cu da znam koliki su hormoni u krvi a u utoraj opet na US. puno pozdrava.
i nije te poslala u bolnicu??????? svasta, ja neznam koliko si ti sa svojom dr. zadovoljna, ali bi ja promislila opet. kod mene kad su uzeli urin i vidijeli da postoji trudnoca, kad mi je pravila uz i nije nista vidijela, odma me je poslala u bolnicu, nije mi dala ni da jedem.jer se nije salit s tim, zbog op. i odma su mi sve nalaze pravili, fB sve je bilo ok.
naravno nadam se da je norm. trudnoca, sto i mislim da jeste aBd.
cao semi83, mozda i imas pravo za dr. ali ona je ovde jedna od najboljih i ja sam malo zbunjena posle citanje svega ovoga aliiiii danas mi je citala nalaze krvi iiiiiiiiii HCG se povecaoooza 5 puta vise od prosle sedmice.Sada ona kaze da su mi mozda plodni dani bili kasnije tako da se i embrion kasnije ugnijezdio ona kaze da je puna nade da je to sve OK.Sada mi preostaje samo da jos cekam da utorka i da bude sve ok danas sam po njihovom racunjanju u 5+3 sedmici. Molim se svaki dan Bogu da sve bude OK. Javim vam se u utorak jedino ako se nedesi nesto lose onda necu moci. Sve naj vam zelim.
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mamy2, bas ste mile i drageeeee i ja pokusajm da idem na sve pozitivno do sada se osjecam dobro i nemam nikakvih bolova sem bolova u kicmi (kazu da je normalno) .
pa grudi me jedan dan bole drugi nebole ni puno sad se i plasim jer 3 neuspjesne trudnoce sam imala :( ali opet sam dobre nade da ce biti dobro jer da je vanmarenicka trudnoca do sada bi se neki siptom pokazao ako se nevaram.
Tako je bilo i kod mene, bila sam sva jadna zbog toga. A onda su vidjeli bebu nakon par dana. To ti je tako malo da se tek sa 7 tjedana odnosno 8 kad se i preporučuje pregled vidi beba veličine 3mm, ne brini se ti si trudna i beba raste i vjeruj mi da če se vidjeti na sljedečem ultrazvuku. Ja sam puno o tome čitala i kod svakog je drugačije a sve su moje prijateljice išle na pregled tek u 8 tjednu jer im se prije nije ništa vidjelo...to je jako malo.Drži se i sve če biti uredu. beba je tu.
HALOOOOOOOOOoo da vam javim za sada dobro vijestttttttt,vidi se krugicccc i u krugicu mala tackicaaaa za sad nemoze ni Dr.da mi odredi sedmiceee jer je za sada 5,33mm velicine po nekom pravilinku sam u 6 sedmici ali po HCG i velicini u 5.etoj:).Bitno je da nije vanmaternicka trudnoca jupiiiiiiiiii hvala dragom Boguuu po 1000 puta:) za 2 sedmice opet na US.:)
Čestitam ti od srca! eto vidiš da je beba tu to ti je jako malo tako da treba vremena da naraste. Uživaj želim ti ugodnih mjeseci trudnoče. i nemoj se brinuti sve če biti SUPER! Dobro došla u klub nas trudnica.
hvalaaaaaaaa vammmmmmmmmmmmm puno bas ste mileeeeee sve redom ljubim vassssssss i da jos sledeci put ABG budu otkucaji srce onda cu da budem najsretnijaaaaaaa:)
i ja tti zaista zelim puno srece i laganu trudnocu, mada bice tu i teskih ali ipak najlepsih trenutaka za koje se svi borimo.Citajuci od pocetka tvoje probleme, vratila si me unazad, jer sam i ja imala prvu trudnocu vanmatericnu i imala sam spontani , ali da te ne posecam na teske trenutke, sada se nadam porodjaju svaki dan, a i ti ces tako abd, samo razmisljaj pozitivno.
Hvala vam...........samo sada neosjecam bas da sam trudna ili sebi umisljam odjednom nebole me vise grudi muke nemam ponekada stomak zateze i to je sveee.Moli Boga da se beba razvija i da 25.11. bude na US sve uredu i da mi dr kaze da imaju odkucaji srca i da se plod dalje razvijao.
IZVORNA PORUKA: mamy2 Ti mala moja briši s ove teme,jer hvala Bogu ima bebe! Eno ti nova tema trudna sam,prijavi se ,trudnice tamo! Ne sekiraj se sve je to ok!
U pravu si Sbina 100% I naravno.... CESTITAM ti i zelim ti sto laksu trudnocu i jos laksi porod. Cuvaj se
< Poruku je uredio Amela V. -- 14.11.2008 18:49:16 >