Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 19.9.2009 18:42:15
salmy
na sebi ne bih nista mjenjala (jako zadovoljna) da ne kazem boli glava, u sebi takodje ne bih nista Ali brate dragi da mogu promjenila bih ove ebene seljacke politicare koji ne znaju" jesul dosli ili posli"i to sa merakom sve i jednog poslala u sumu da zive sa divljim zivotinjama
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 19.9.2009 18:44:42
acudesa
IZVORNA PORUKA: salmy
na sebi ne bih nista mjenjala (jako zadovoljna) da ne kazem boli glava, u sebi takodje ne bih nista Ali brate dragi da mogu promjenila bih ove ebene seljacke politicare koji ne znaju" jesul dosli ili posli"i to sa merakom sve i jednog poslala u sumu da zive sa divljim zivotinjama
to je OKO sebe, nije ti to tema, doduše kod dane jeste, a joj ubit će me
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 19.9.2009 18:47:17
cicana
Jao stomak, ja imam cak 3 slaufa na njemu, a prije bio ravan ko dacka, ali neka vise mi muzu nije neudobno sad mu je pravo mekano, prije se jadan vas nazulja o kosti