Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 11.10.2008 13:58:55
andji
Znamo da niko nije savršen,i manje više sve smo svjesne toga da imamo i mana i vrlina,i da nam noge extra izgledaju a možda su nam kukovi malo veći?Ili su nam male grudi,a to nas baš onako iznervira ili nam da manjak samopouzdanja kad vidimo sve te atraktivne žene koje baš dobro izgledaju.Ljepota je individualna stvar,i sve mi imamo nešto lijepo na sebi,ili to nosimo u sebi.Čuli ste za one osobe koje nisu nešto ali imaju u sebi nešto,onu čuvenu harizmu.Šta bi ste mijenjali u sebi ili na sebi,a čega se ne biste odrekli ni za živu glavu?
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 11.10.2008 22:44:14
Lulu_
pa ovako na sebi...hehe poslala bi se na onu emisiju POD NOZ a u sebi ovog krmka sto me stalno nagovara da jedem slatko eh njega bi delozirala ali eto...nesto nece
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 11.10.2008 22:44:59
Anoniman
Zadovoljna sam svojim izgledom,kakvu me dragi Bog,dao i nebi menjala nista.Jedino sto,bi volila promjeniti,je to da nevezem puno stvari neke ka srcu,vec da ih odbijam od sebe,da se nemucim posle.I naravno nebi,menjala svog dragog muzica,nizasto na svijetu...
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 13.10.2008 10:59:37
Lulu_
hahaha da je i meni kolacic
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 13.10.2008 21:10:54
Emina*
IZVORNA PORUKA: Lulu_
pa ovako na sebi...hehe poslala bi se na onu emisiju POD NOZ a u sebi ovog krmka sto me stalno nagovara da jedem slatko eh njega bi delozirala ali eto...nesto nece
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 21.12.2008 18:21:55
Emina*
IZVORNA PORUKA: dana3
P.S. o kilogramima ne zelim da pricam
Takodje Eh da mogu kako biti vise saburli, ne reagovati naglo na sve, da mogu biti manje tvrdoglavija... I manje popustljivija... Ma promijenila bih ja svasta nesto
RE: Šta biste promjenili na sebi,ili 'u sebi'? 21.12.2008 19:26:41
mnn
skratila jezik , baš smo danas bili kod brata od mm i kad smo došli kod svekrve ja i svekar se ulovili žene od brata od mm...a rekla sam si da neču komentirati ali za sada se izvučem na trudnoču i stanje ludila hormona....