mivica -> RE: hodalica (13.3.2009 21:36:27)
|
Iako doktori savjetuju da se ne koristi hodalica, ja je ipak koristim pomalo. Cinjenica je da ima razlicite djece, normalno. Moj lopovcic je toliko ziv da ja jednostavno ne mogu izdrzati sama s njim, a da ga ponekad ne stavim u hodalicu. Ja sebe ne smatram neodgovornom mamom, pa imam i ja pravo na odmor! U posljednje vrijeme se budi cesto nocu, tako da ja ne spavam, a preko dana hoce samo da sam ja uz njega i da ga zabavljam. Preko dana takodjer malo spava. Normalno je da i meni treba odmora, a jedan od nacina da sjednem 10-ak min je da ga stavim u hodalicu! Na kraju krajeva, nemojmo se zavaravati vise, sve smo mi odrasle u dubku/hodalici, moze li se ijedna izjasniti da joj nesto fali ili da ima neki poremecaj, koji bi mogla povezati sa hodalicom. Neko je prokomentarisao da danas ima bolove u ledjima, pa to je normalna pojava u ovim godinama, a narocito nas porodilja, nije razlog tome hodalica iz djetinjstva! Opet, da je to zaista tako, hodalice se vise ne bi ni proizvodile, bila bi zabranjena prodaja istih! Ali eto, svako ima svoje misljenje, ovo je moje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|