idana_85 -> RE: hodalica (11.3.2009 17:48:49)
|
Meni je svejedno bio Rijad u hodalici ili ne, kad se gleda s tog aspekta da se malo odmori, nas je u kuci puno i stalno se neko s njim igra, ali sam ga probala stavljati. prvi put je samo bacio usta na drske. Kasnije vec uziva...sad ga stavim po 15ak min. Sam gleda u nju i govori m m m . Kako se obraduje kad ga stavim, valjda mu je drugacija prespektiva gledanja, a i zanjimljiva je. Cak se i sam krece u njoj, ali u stranu i nazad. Pitala sam pedijatra i kaze da dijete moze sjediti onda kad je sposobno lezati potrbuske,prevrtati se idrzati samo glavu,a Rijad to moze jos od rodjenja...Eto mi ga tek od kako je napunio pet mjeseci pustamo pomalo, ne bas sto hocemo,vec sto ga ne mozemo zadrzati....Isto tako sam pitala za hodalicu. pedijatri ne preporucuju,ali se navodno beba treba pomal ostavljati da se oslanja na nogice i stekne osjecaj pod nogama. tako ja hodalicu stavim nanajnizi nivo da on prsticima malo dohvati ili mu savijem deku ispod i stavim i on se tako oslanja svojim nogicama..... Na svakom je izbor. mislim da ne treba bezveze panicariti zbog hodalice, pa 90% nas je bilo u njoj i sta nam fali....
|
|
|
|