prije svega da pitam koja srijeda je u pitanju .. sutra ili ...
i sta mogu ovdje staviti na prodaju mogu li haljinice za curice 2- 3 imam sto nadjoh a kako sumnjam da cu uspijeti dogurati do Bazara na grbavicu razmisljam da stavim ovdje ako moze ...
Do BBi mogla bih doci al malo mi rano u 17 sati zbog vrucine - mogla bih malo kasnije ako cete se zadrzati. Hocul slikati ovo da postavim ovdje....
babina bebo, šolja je jedna i licitiraj je :) ko ugrabi njegova :)
na PP sma odgovrila....
mamina princezo...mislila sma na sutrašnju srijedu...međutim jako malo zaiteresiranih i nažalost bojim se odgodit ćemo isto[sm=smiley13.gif] a već nnaredne ja nsima tu... no svakako to nie razlog da zaiteresorano u neki drugi dan i vrijeme predlože i d avišnja podrži....
a haljinice slikaj i stavi ovdje... ako je aukcija naznači da licitiraju, ako je akcija napiši fiksnu cijenu...pa partit ćemo i ovdje a bišnja žće staviti i na FB[sm=smiley1.gif]
ok slikam pa stavim cim prije ... sad je jako vruce pa mnogi ne izlaze sigurno zbog djece ... a sto mora biti srijeda daj neki drugi dan da ima jos malo vremena do njega i neko vrijeme bar oko 18 da malo ohladi ....
imaju jos dva rokovnika.... izuzela sam ih od prvobitne namjene [sm=smiley36.gif]
želi želi ...de i taj drugi stavi...cener je cener...zrno po zrno pogača...cener po cenr...parkić za djecu RR[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Drag moje naša članica sunid, prepoznala je kvalitetu ovoga projketa pa je dala pored nakita za aukciju i svoj doprinos kroz njen komletan ručni rad nakita...
evo njene Fb stranice... učlanite se i izaberite nešto za sebe...od svakog pordatog primjerka 1 Km donira članica i vi zajedno za parkić[sm=bravo.gif]
Nemogu da vjerujem da je ovako malo stvari na aukciji, a stranice bb bazara se slamaju od garderobe... a sigurno svi imamo nesto kuci za ponuditi! Ja cu nesto izroviti i staviti veceras samo da ugrabim vremena!