Hanady RR -> RE: AUKCIJA - Vratimo djeci igru pocinje sad...požurimo :) (18.6.2012 23:42:52)
|
Eh drage moje... ja mislila mislila i nešto smislila... Meni je žao da nam projekt ovako lijep porpade...jer fali još malo novaca...nekako mi jako sporo i nikako ide ovo sa skcijama i aukcijama[sm=smiley13.gif] pa sma pomislila da dogvorimo jednu kaficu pred BBI[sm=smiley1.gif] Naime da nam Višnja obezbjedi sto...da postavimo kutiju, naparvimo kolače kao i od sada u humanir+tarnim akcijama i prikupimo nešt sredtava... ja u moru svojih obveza recimo mogu u srijedu... pa da dogvorimo od 17 sati jednu kafu pa dođu nam ove drage koje su već kupile preuzmu svoje stavrčice i donesu sredstava. međutim ne mogu sama... znam biće Višnja RR 100% al bilo bi lijepo da se i druge odazovu...neke sa kolačićima, neke smao da podrže akciju prisustvom, neke kupe kolačić a neke nam budu moralna podrška... prije nam je to super išlo...ja nekako vjerujem moglo bi opet[sm=smiley1.gif] pa ko se javlja... s amnom na stol sa kolačićima... i ko će nam kolačića donijeti...do sada smo imale gužvu među kulinarkama ja vjrujem možemo opet[sm=bravo.gif]
|
|
|
|