Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moj rodjak je kupio stan nedavno....mislim prije 4-5 mjeseci.... Rata mu na 20 godina 930KM!!!! Ali kakav stan....ma stancina! Uredjeno sve profi, ma extra... Samo ja se ne bih usudila, svaka im cast....nemam mu*a
pa ako ima primanja da moze placati tu ratu svaka cast...ali to je bas bas puno za stan, koliko ima kvadrata? to dodje preko 10000 godisnje, na 20 god? mislim ja bih u svakom slucaju onda radije kupila kucu
Pa imaju 2 fine plate, po oko 1000KM (jedna je malo preko 1000KM) Mislim 76-80m2, vracaju oko 200 000KM (ne znam bas tacne cifre ali znam kolika je rata, to ne bih mogla zaboraviti)
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
MA bilo je nekih stvari u njemu, recimo polunamješten, ali mi svakako imamo gotovo sve od namještaja, a potrefilo se, šta nam fali da je to već bilo u stanu. Jašta nego super cijena, ali kad dođu režije zlo mi Medjutim, komfor je samo takav, a i nisko je, prvi sprat, pa uživamo. Raširili se :))
Moj rodjak je kupio stan nedavno....mislim prije 4-5 mjeseci.... Rata mu na 20 godina 930KM!!!! Ali kakav stan....ma stancina! Uredjeno sve profi, ma extra... Samo ja se ne bih usudila, svaka im cast....nemam mu*a
u kojoj banci je dizao kredit? to je neka cifra od oko 120 000KM je li tako? jer u sberbank je taj iznos na 20godina rata 900 KM..ma sve to tu negdje doduse...
Moj rodjak je kupio stan nedavno....mislim prije 4-5 mjeseci.... Rata mu na 20 godina 930KM!!!! Ali kakav stan....ma stancina! Uredjeno sve profi, ma extra... Samo ja se ne bih usudila, svaka im cas_t....nemam mu*a
u kojoj banci je dizao kredit? to je neka cifra od oko 120 000KM je li tako? jer u sberbank je taj iznos na 20godina rata 900 KM..ma sve to tu negdje doduse...
Ma pojma nemam niti sam pitala....ni ne zanima me mnogo, nego sam se us*ala do cifre koju vracaju haman do penzije....i tad ce stan biti njihov aBd , i da hipotekarni je kredit Nije, digli su oko 100 000KM
MA bilo je nekih stvari u njemu, recimo polunamješten, ali mi svakako imamo gotovo sve od namještaja, a potrefilo se, šta nam fali da je to već bilo u stanu. Jašta nego super cijena, ali kad dođu režije zlo mi Medjutim, komfor je samo takav, a i nisko je, prvi sprat, pa uživamo. Raširili se :))
ma ispadne to na kraju na isto,skupe rezije mi uvijek trazimo namjesten,jer namjestaja nista nemamo niit smo kad htjeli kupovat
mi smo u februaru trazili,joj uzasa nigdje nista ,i naletimo na neki bezvezan 36 kvadrata 200 km,kao namjesten ni masine nema al zeni se gazdaricin sin u stanu gdje smo bili 3 godine i bas bilo hitno da izadjemo,i usli tu,al ja se nikako "sabrat"nisam mogla,bas mi crnjacki bio
i u maju nadjem ovaj,em smo blizu svojih,em je jeftiniji,a sve ima
Ma pšojma nemam niti sam pitala....ni ne zanima me mnogo, nego sam se us*ala do cifre koju vracaju haman do penzije....i tad ce stan biti njihov aBd , i da hipotekarni je kredit Nije, digli su oko 100 000KM
Kad im djeca odsele pa im ni ne bude trebao toliki stan
pa ako ima primanja da moze placati tu ratu svaka cast...ali to je bas bas puno za stan, koliko ima kvadrata? to dodje preko 10000 godisnje, na 20 god? mislim ja bih u svakom slucaju onda radije kupila kucu
Pa imaju 2 fine plate, po oko 1000KM (jedna je malo preko 1000KM) Mislim 76-80m2, vracaju oko 200 000KM (ne znam bas tacne cifre ali znam kolika je rata, to ne bih mogla zaboraviti)
ne bih se usudula dici kredit na 20 g s tolikom ratom... i takvim platama... hrabri su.. ali su bas skupo platili tu kvadraturu ...očito bliže centru
Moj rodjak je kupio stan nedavno....mislim prije 4-5 mjeseci.... Rata mu na 20 godina 930KM!!!! Ali kakav stan....ma stancina! Uredjeno sve profi, ma extra... Samo ja se ne bih usudila, svaka im cas_t....nemam mu*a
Ma pšojma nemam niti sam pitala....ni ne zanima me mnogo, nego sam se us*ala do cifre koju vracaju haman do penzije....i tad ce stan biti njihov aBd , i da hipotekarni je kredit Nije, digli su oko 100 000KM
evo gledam kod sberbank na 100 000 KM vracali bi 980 KM 12 godina...nemoj im reći da su se zeznuli
na 20 godina rata bi im bila 750 KM.
< Poruku je uredio pocahontas -- 4.7.2013 12:31:10 >
ne bih se usudula dici kredit na 20 g s tolikom ratom... i takvim platama... hrabri su.. ali su bas skupo platili tu kvadraturu ...očito bliže centru
+ angažovanje profesionalca da ti renovira stan. I mi koštamo
+ angažovanje profesionalca da ti renovira stan. I mi koštamo
palacinken može li za mene savjeti džaba (protv usluga bicu fina i nikad te necu banovati i ako budes zlocasta )
lady26 ako nije tajna koja je lokacija stana? ako je trosoban i sve skupa sa renoviranjem ih izaslo 100 000 KM to je onda bas povoljno ako je u Sarajevu...neovisno od te rate za koju smatram da je smjela na njihove plate...
Mi placamo 100 KM za stan od 83 kv, prezadovoljni smo, to nam je izasla u susret nasa stara poznanica i komsinica, ali jedva cekamo ako Bog da da steknemo uslove da kupimo sebi nesto, nece nam niko poklonit niti cemo naslijedit od nekog... uvijek nekako strahujem da nam moze dat otkaz, imamo neku zemlju i izgradjen prvi sprat za kucu, pa sad i to prodajemo, pa jos malo kredita da dignemo i stan... ako Bog da
lady26 ako nije tajna koja je lokacija stana? ako je trosoban i sve skupa sa renoviranjem ih izaslo 100 000 KM to je onda bas povoljno ako je u Sarajevu...neovisno od te rate za koju smatram da je smjela na njihove plate...
Hrasno, neboderi kod Robota... Sve ih je doslo manje od 100 000KM