Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam nova mama, pa se tek sad ukljucujem u ovo sakupljanje...zanima me je li i sad traje ta nagradna igra, kakve su nagrade i odakle sve skupljate medvjedice?
Vidjela sam da imaju na Jumbo paketu dva i imaju neki na njihovim vlaznim maramicama, vaze li se oni?
P.S.
Znate li da i Bingo ima sa njima kao nagradnu igru, skupljaju se naljepnice, naljepnicu dobijes kad kupis Jumbo paket, i kad skupis 10 naljepnica, 11-ti Jumbo paket je besplatno....
Znate li da i Bingo ima sa njima kao nagradnu igru, skupljaju se naljepnice, naljepnicu dobijes kad kupis Jumbo paket, i kad skupis 10 naljepnica, 11-ti Jumbo paket je besplatno.... [/quote]
eh ovo sam ja probala, i isplatilo se, dobila sam 11-ti Jumbo paket besplatno nagradna igra traje do oktobra ako vec u bingu kupujte fakat se isplati... sretno
SEKCIJA 3. - TRAJANJE KAMPANJE Kampanja će se odvijati od 01.11. 2008.– 30.06. 2009., i završava kada se podijele sve nagrade iz nagradnog fonda. Organizator može produžiti kampanju tako da doda amandman službenim pravilima, sa time da se takav amandman objavi javno prije stupanja na snagu istog i to na isti način kao što su objavljena i službena pravila.
Na koji broj da nazovem kako bih dobila koverticu za medice? Zanima me takodjer, da li ima veze ako su brojevi na medama razliciti, jer ne kupujem uvijek isti paket pelena, mislim na velicinu i broj pelena u pakovanju.
broj je 551155, ciko se zove Arif :) A dostava traje, zavisi da li imaju igracaka ili cekaju novu isporuku....uuglavnom zna se otegnuti.... I meni je rekao da traje do kraja godine :)
aaa Bingo i mi smo vec digli svoj 11-ti gratis samo ,kupujes one giant pakovanja 72kom a kad treba da dobijes onaj 11 ti dobijes jambo od 58 kom.... ma svi oni malo mute .... i navlace nas ali haj njima na dusu volili bi jos koju igracku izvuci ako se moze ...
Evo i mi smo skupili mede, za one tri igracke - cuko, maca..mislim da je bilo tako nesto Pa cemo nazvati da vidimo ima li sta na "lageru" Jest da imamo igracaka, ali ako imamo pravo na ovu - sto da ne? zvat cu na ovaj broj gore i traziti Arifa pa cemo vidjeti....