Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Za koliko stigne igracka, ja sam u prosli utorak poslala za zirafu mede ali mi jos nije stigla. U koliko sati stizu da smijem da izadjem iz kuce vidim da ostavljaju i pogresne igracke.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mene interesuje kakve veze imaju oni bodovi ispod medvjedica?Ja sam do sada skupila 8 medvjedica(budala bacala) .Znam da treba 30 medvjedica za auto,ali citam na na netu neko spominje bodove,a neko medvjedice.Pa sam jos vise zbunjena.
Samo da vam javim da nam je juce stigla zirafa, odusevljeni smo i ja i Tarik. Miso mali imitira zirafu kako svira "din"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Da li je neko iz Zenice dobio igracke? Mi smo poslali medvjedice prosle sedmice pa me zanima kad stigne posiljka? Kako vidim u nekim gradovima izgleda igracke putuju pjeske
Zene,evo meni danas stigla koverta da skupljam te mede,a ja pobacala tonu onih kesa os pelena hehehehe...A na koverti naznaceno da nema vise autica,bas steta vala,ali nema veze,valjda brzo skupimo za ziraficu
Evo da prijavim mi smo dobili žirafu i raspjevanog prijatelja za 32 medvjedica......upravo mi fedex donio na posao i jedva cekam da dodjem kuci i odnesem svom malom misu da se igra
i ja bih voljela znati do kad traje nagradna igra jer sakupili smo 20 meda, a mislili smo skupljati za auto. Koliko sam shvatila autića više nema? Da li da onda odmah šaljemo ovih 20 meda za žirafu? Ako neko zna, neka nam javi, pliz!
Da li još traje nagradna igra sa medvjedićima??? Mi smo dobili žirafu i ako još traje mi i dalje kupujemo pampers a ne sakupljamo pa možemo pokloniti nekome