batterfly
|
Evo ja zvala opet....Kaze co'ek da mi je poslao jos 19.01.,ali kaze ako nije doslo za devet dana ,nece ni doci....Provjerili sve podatke,opet....Sve tacno,sve ok,ali meni koverti neeemaaa!!! Rekao je da ce poslati sutra,i da bi trebalo stici do petka...Daj Boze,ja sam inace peh (zestok) kad se radi ovako o nagradnim igrama i sl...Zato nigdje nista i ne igram,ne ubacivam ni racune u one kutije,ma nista...Davno sam skontala da ne vrijedi ...Ja peha veceg od sebe nisam srela,nikad.... ..... A moram spomenuti da su me porsle godine izvukli u "Best-u",ko biva osvojila ja neku nagradu.....I stajao je taj spisak na vratima Best-a i 20 dana,nit sam obracala paznju,a pogotovo mi nije palo na pamet da procitam da slucajno,nisam ja sta dobila...Kad komsinka me zaustavi,i kaze ,jesi li podigla nagradu??'Meni uputnici iznad glave...Reko nisam kakvu?? Helem,odem ja u Best,i nakon sto mi je prodavacica uzela podatke,uzela licnu kartu,ja i dalje cekam..kontam...10.000KM garant .. Ee, kad je ona meni donijela zapakovano nesto...Ja zaviri da vidim ,kad ,ljudi moji,ni manje ni vise,vec jedna velika zdjela i jedav veliikii tanjir!!!! .... Nemate pojma koliko me je bilo stid.,,,i koliko sam bila ljuta na komsinku sto mi rece za nagradu..... .....
|