maja5
|
Prvo da vas pozdravim moje dame,-., nova sam ovdje,.-,.-švrljala sam netom i čitala sam vaša iskustva itd,.- znam da će zvučat glupo pitanje svjesna sam toga,.-,-.,al mi moli vas odgovorite,.-koje glasi ovako,.----imala sam odnos 21 novembra,,i dobila sam tad,,30 novembra koa što sam i trebala dobit znači na vrijeme,.-,i od tad uvijek dobijem na vrijeme ,.-,nekad gore dole 2 dana,.-i prilikom menge,.- imam prvo,.-smeđi sicjedak,.-,zatim crvenu krv koja je popraćena, i usirenom krvlju kao i komadićima krvi,.-,u suštini nikad nemam obilnu mengu,.-, uvijek traje 5 do 7 dana,, al nikad nije obilno krvarenje ,.-normalno,.-.-,i znači od odnosa do danas sad ej april uvijek sam dobijala,.-tako kao i uvijek nemam nikakvih pred znaka trudnoće koa što pišu žene,.-,al sam negdje pročitala da se može dobivat i bit trudnu,.-,pa me neki strah uhvatio jer od tog odnosa više nisam imala niti jedan odnos i da naglasim da nije u mene svršio,.-,izvinite znam da zvuči glupo,.-,-,.al kad sam pročitala šta pišete morala sam vas pitat soryyyyyyyyyyy ----
|