Bella.88 -> RE: Epiduralna, spinalna ili opsta anestezija??? (26.1.2015 15:24:04)
|
IZVORNA PORUKA: saamy Zdravo drage moje,htjela bi vas pitati sta mislite koja anestezija je dobra za porod ili eventualno operaciju? Nekako se bojim epidurale neznam ni sama zašto, dok mi doktora kaže "ako si pametna uže se ako nisi neces" koja logika [sm=smiley36.gif] Dok mi govore da anestezija nije dobra za bebu,niti infuzija kao da to loše utiče na bebu! Tu sam da mi kažete sta mislite?? Vezi pozdrav za sve Dobro nam došla[sm=smiley1.gif] Ja koliko znam kad je prirodni porod u pitanju jedino možeš uzeti epiduralnu, a kod carskog spinalnu ili opštu. Ja sam imala carski uz spinalnu i zaista je neopisiv osećaj ugledati odmah bebicu nakon spinalne moraš ležati 12h.potpuno ravno,prvi put ustaneš nakon ihihi vremena,do tada se ohladiš i razlete ti se svi organi ko zna kuda i kad ustaneš sve ti se sruči-bar je meni bilo tako ako bude carski i izabereš spinalnu OBAVEZNO upitaj za nuspojave jer postoje,a jako se malo priča o tome Dok kod opšte prvo ustajanje je haman odmah,što prije ustaneš i više se krećeš prije se i opraviš ja bih drugi put izabrala opštu ako bude carski rez tebi sretno[sm=smiley1.gif],kako god da bude sve prođe svi bolovi prođu ili barem utihnu kad vidiš svoje maleno[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|