Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
to je to lely-samo budi pazljiva da ne pukne poslije a nadam se da nece. ja sam uzela ovu drugu opciju.vazno je samo da uspije.uradi pa nam pokazi kako je ispalo
Hvala vam drage moje Ma kod mog Anesa nije rukica i nogica,nego nesto vece od toga ,jedva stade u onaj kalup,a u uputama pise da nije za djete mladje od 3god Da sam cekala 3god,morala bi uzeti dva seta i napraviti posebno za rukicu,a posebno za nogicu
Idem odmah za vikedn u Fis da to kupim. Probala sma vise puta odraditi to u glini koju sam kupila u merkatoru i svaki put mi je popucalo Lely ovo je predivno
Mene zanima da li je iko od vas radio otisak temperama ili tako nekom bojom koja se lako pere? Ja bih to uradila na kartonu ili nekom papiru pa kontam da li se tempere najlaske peru?
Mene zanima da li je iko od vas radio otisak temperama ili tako nekom bojom koja se lako pere? Ja bih to uradila na kartonu ili nekom papiru pa kontam da li se tempere najlaske peru?
mozes i temperu i vodenu....obje se lako peru i sto je najbitnije nisu otrovne
mozes i temperu i vodenu....obje se lako peru i sto je najbitnije nisu otrovne
Dadada hvala ti na ideji za vodene bojice.. joj na to sam skroz zabravila, ko kada sam sa skolom davno zavrsila .
Tek sad vidjeh temu, za 10 je, odkad kontam da napravim otisak , ali neznam kako. Zasto niste i ostale postavile slike, ako ste uradile. Dakle u Mercator po nabavku.
mamma mumi - ako hoces ko u mene da napravis treba ti samo 2 solje brasna, 1 solja soli, 1 dl vode i 2 kaskice ulja... to smjesis, onda uzmes onu jednu bijelu "kutiju" sto imaju sampinjoni u njoj u Robotu... ono od stiropola... ili stavis ram radi mjere ali mora biti malo dublje da bih se u to salio gips...
gips normalan samo ulijes u to... pravo jednostavno a nije ni skupo...
jeli kupim gips ili napravim ovu smjesu samo i nju izlijem u tu posudu ,a onda otisak radim, jesam dobro skontala. I koliko se susi i moze li se uramiti. Hvala
zaboravi reci, mozes i okruglo napraviti.. onda uzmes onaj jedan duboki plasticni tanjir. pri dnu stavis ovu smjesu sto napravis sa brasnom a posle naspes gips kad napravis otisak do vrha... isto izgleda cool...
jeli kupim gips ili napravim ovu smjesu samo i nju izlijem u tu posudu ,a onda otisak radim, jesam dobro skontala. I koliko se susi i moze li se uramiti. Hvala
gips mozes kupiti u OBI-ju mislim da ima oni mali kesa da nekupujes sad previse...
jedino ako neko nema smjesu za gips hihi =)
gips se brzo susi, tako da nakon 24 sata mozes izvaditi i uramiti. A ako hoces da imas i taj utisnuti (ako me kontas na sta mislim) onda samo stavis to na jedan pleh i upalis rernu na tihoj vatri da se polahko stvrdne i isto ti ispadne ko dekoracija... slicno ovome sto je Dana3 napravila ;)
ma tvoj otisak je extra, pravo mi se svidja. hvala na receptu. Kada dolazis u sa?
hvala, meni je to tako drago to je nevjerovatno... kad viidm kolipacna je bila a jos sam to uradila sa 5 mjeseci Lamiji prvi put... zao mi je sto nisam odma kad se rodila uradila ali ako Bog da sledece dijete ;)
ako Bog da u cetvrtak ujutru slijecemo u sarajevo =))))