Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo jedna ideja za super uspomenu. U skoro svim prodavnicama mozete kupiti glinamol- smjesu za oblikovanje (u bijeloj ili smedjoj boji). Kosta samo par markica. Razvaljate smjesu u zeljeni oblik, umocite malu rukicu ili nogicu u vodu i napravite otisak u smjesi. Napravite i rupicu kroz koju poslije mozete provuci komad kanapa i okaciti svoje remek djelo na zid a mozete i upisati cackalicom datum. Kada se smjesa osusi mozete je i obojiti.
< Poruku je uredio acudesa RR -- 4.8.2010 16:34:39 >
Ma ima skoro svugdje i pravo su jeftini...jer je skolski pribor sada aktuelan. Ja sam kupovala u Merkatoru mada sam vidjala i na drugim mjestima. U svakom slucaju u knjizarama ima garant!
Ja sam uzela jedan drveni ram za slike, izvadila staklo i ubacila smjesu unutra. Ne izgleda lose mada cu ponoviti jer otisak nije bas najjj - imali smo tehnickih problema (samo cu reci da je vode i glinamola bilo svuda ).
P.S prije nego sto pristupite ispoljavanju kreativnosti- prostrite nesto na pod i skinite bebaca u nesto "za po kuci" ili jos bolje u pelenu. Najbolje je to obaviti prije kupanja pa spojiti ugodno s korisnim .
To je zaista divna uspomena,ja sam svojoj djeci radila od neke mjesavine gipsa...ovde narucis samo smjesu,uradis otisak i posaljes nazad te za nekoliko dana dobijes gotov uramljen otisak sa ugraviranim imenom i datumom rodjenja....imaju dosta materijala koji se moze izabrati npr.srebro,bakar ali uzasno puno kostaju.
Ma ima skoro svugdje i pravo su jeftini...jer je skolski pribor sada aktuelan. Ja sam kupovala u Merkatoru mada sam vidjala i na drugim mjestima. U svakom slucaju u knjizarama ima garant!
Evo, anitaMO, amrino je vec napisala... Ja cu danas-sutra da potrazim, pa vam ja vim gdje sam ja nasla....
Triplemama, zaista je predivno uradjeno Mozes li nam potanko opisati postupak Kad se radi o fizickom poslu, nemam pojam nista o tome Zaista je super
Amrino, hvala.... Danas cu vec otici da uzmem....
Glinamol je malo tvrđi. Ako ćeš otisak u ramu što je super ideje uzmi 2 pakla glinamola bijeloga. I inače su bolja 2 pakla. Oklagiju u ruke i razvaljaj. Bebi nakvasi rukicu i pritisni u glinamol tako i nogicu. Ako ćeš bez rama onda nemoj zaboraviti probiti rupicu. Ja sam bojila giotto tečnim temperarama.
kad e naomih imala 25 dana mojoj je mami bio rodjendan a ja sam zivjela tad kod nje jer kod nas u stanu nije bilo grijanja.ustala sam u tri iujutro kada obicno presvalcim naomih i namazala jo nogicu temperama i napravila otisak na bez kartonu kao za cestitke probila na njemu dvije rupice i izrezala ljepi pergament papir i na njemu probusila rupice i preko strane sa otiscima zavezala crvenom saten masnom a sa druge strane sam zaljepila predivnu sliku od moje mame i naomih cestitka je bila haus
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
ja sam ovdje u baby shopu vidjela taj "glinamol" u raznim bojama.. prvo nisam skontala sta je, a onda poslije ukapirala , jer se ispod pakovanja tog materijala nalaze i razne vrste okvira, a na kojim je slika krajnjeg produkta.. izgleda fenomenalno napraviti sad tako nesto, pa recimo nakon 5 god, pa nakon 10 aBd
padalo mi je na pamet nesto takvo, sada kada sam vidjela kako izgleda isplati se. Samo se pitam kako je "natjerati" saku da rasiri???? To isto kontam i radi otiska u Radosnici.