iv@ncica -> RE: MMR vakcina(Morbili, Rubeola, Parotitis) (19.4.2010 23:38:12)
|
jest priorox...ipak je bolja od one stare verzije mo pa ru..ali evo nama se malo iskompliciralo..ali nedaj boze gore[sm=smiley1.gif] a imamo konjuktivitis, s vrata nas zaljepila i nije ga htjela dirnuti rukom, uuhhh kaze zan to jos gadnije biti, a on jadnicak skoro da ne vidi,oci na pola koplja crveenneee, suze, i ono od toga smrkce,,macak mamin..samo nam ispisala receptica..i...dobili kapi i mast za oci..te nove kapi za nos...nema kvasenja ociju ni ispiranja...ove kapi antibakterijski djeluju...kad spomenem vakcinu svi usute....ma ne brinite se, nema svak nus pojave..ratno nam je stanje dok sve ukapamo i namackamo..ali grozno sto ne smijemo vani, niti bas među djecu..zarazno je, pa stalno sve mijenjam mu i perkam..ono plahte, pelene..ono sto dira licem..rukice peremo stalno, jer se trlja i eto...ma bit ce dobro[sm=smiley1.gif]sta da kazem..samo kad spomenem nesanicu..ma to je od nosica..ali ja kazem pazim ga i nije mu zacepljen...to traje od kad je primio vakcinu..one samo mahnu rukom ko da sam blesava...nije nespavanje isto sto i newsanica..bafrem s tim imam iskustva, ali eto..proci ce i eto[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|