Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
la bomba ja dojim , ali svojoj pravim sa kravljim mlijekom te LINO proizvode. Naravno prvo sam probala 2-3 dana samo kasikicu kravljeg mlijeka ubacim u izdojeno da vidim ima li alergija i kako hB nije bilo,nastavila sam pravljenje tih kasica,mada iskreno nije bas ljubitelj. Frutolino i čokolino (čok.je od 8 mjeseca), i nekako ali karamelino koje je meni mljac-nema sanse. Inace mi beba nije ljubitelj skatkog-znaci na mamu ce zderati cipsove! (napomena-kad odraste-da me ne bi kogod napao!
Ma ja kontam sačekat s kravljim barem do godinu, ... al ne znam,.. oept dajme kašice u kojima ima vrhnje, ... tako da, ... ... sve kontam u tome su manje količine. Zasad te hapice pravim sa AD-om, a do kad, vidjecemo
Eh pošto ja imam jednog malog koji samo vjeruje cici, počeli smo od skora da mu dajemo i ove lino proizvode. Za sad mu dajem samo ove sto idu s vodom, ali me interesuje kako to vi radite. Da li je kod vas to doručak, ručak, večera, međuobrok i da li recimo dajete keksolino dok se ne potroši pa onda neki dr. ili jedan dan keksolino,drugi dan frutolino??
Da mi je bar jedan obrok da dijetetu uvedem, slabo skroz jede (osim cice), ali eto ne znam zašto sviđaju mu se ovi lino "praškovi"?
Eh pošto ja imam jednog malog koji samo vjeruje cici, počeli smo od skora da mu dajemo i ove lino proizvode. Za sad mu dajem samo ove sto idu s vodom, ali me interesuje kako to vi radite. Da li je kod vas to doručak, ručak, večera, međuobrok i da li recimo dajete keksolino dok se ne potroši pa onda neki dr. ili jedan dan keksolino,drugi dan frutolino??
Da mi je bar jedan obrok da dijetetu uvedem, slabo skroz jede (osim cice), ali eto ne znam zašto sviđaju mu se ovi lino "praškovi"?
mi kombinujemo, npr jedan dan za dorucak jedemo rizolino sa nekim vocem i malo keksa (kako kad)ali ovo kako su veci, onda sutradan cokolino za veceru i tako kombinujemo. mi jedemo samo rizoloni, cokolino, ljesnjak cokolino i frutolino ovi ostali mi se ne svidjaju. grizolino mi je kao griz a jedu griz, keksolino nam ne treba jer jedu keks a karamelino mi je onako sladak pa im ne dajem.
Nisam nesto pobornik ovih instant kasica ali smo otkrili nove Lino proizvode i bas su ukusni, a prave se sa vodom, tako da za mame koje jos doje bebace nije lose za nekada promjeniti. Ima keksolino sa jabukom, mmmm :) i keksolino, jabuka i komorac.... Eto, da znate ako niste vidjeli ove novitete
ja sam lani samo davala i i dalje dajem coklesnik i cokolino- posebno onaj sa zitaricama, ostale nije ni probala, nekako mi bilo bezveze da kupujem recimo rizolino kad ionako cesto jede rizu uglavnom ,nije neki ljubitelj al joj dajem za veceru kako bi bar nekako unijela mlijeko u organizam
Moja spica voli sve, cokolino, cokolesnik, medolino je sinoc probala, keksolino, vanilino, keksolino+jabuka, frutolino....i pojede finu porciju nekad i sa preko 200ml mlijeka - masallah Eh da, ne voli ovaj sa zitaricama, ali zato tata voli
Moja kcerkica nikad nije voljela ta Lina, ni kad je bila beba ni sad, ali zato sin obozava. Jede i cokolino(najcesce) i frutolino i keksolino, pa onda onaj keksolino sa jabukom, pa vanilino,jedino ne voli rizolino pa njega vise i ne kupujemo.
Ima devet i po mjeseci, a alergican je na kravlje, imao je reakcije na Hipp 5 grain with prune, i Nestle osam zitarica. Radili smo test iz krvi koji je pokazao alergiju. Doji, pa nismo prije mogli znati.
Jesam ovo na internetu sto mogu naci i nigdje ne pise da je bez mlijeka. U ovim Nestle rizinim pise da moze sadrzavati tragove i ima sada neku blazu reakciju , povrati dio ili sve. Nisam prvo mislila da je od toga ali se ponovilo tri puta, pa mu ne mogu bi ovo davati vise.